Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Ποιες ήττες; Να γιατί έφυγε ο Τσιώλης!! (αποκλειστικό)

Όποιος νομίζει ότι ο Τσιώλης παραιτήθηκε από τον ΠΑΣ μόνο για τις ήττες του συλλόγου, είναι νυχτωμένος. Ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι του διαζυγίου; Ο σκύλος αποκαλύπτει! Πανηγυρική επιβεβαίωση του sportdog για την αποχώρηση-έκπληξη προπονητή ομάδας της Σούπερ Λίγκας. Ο σκύλος το έγραψε σήμερα το πρωί σε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που έπαιξε και στο gazzetta.gr και λίγες ώρες αργότερα δικαιώθηκε μέχρι κεραίας με την παραίτηση του Σάκη Τσιώλη. Γιατί όσοι διαβάζουν σκύλο μαθαίνουν πρώτοι απ΄ όλους τις εξελίξεις.
Πάμε τώρα και στα φρέσκια κουλούρια. Ο Τσιώλης τελείωσε στο άψε - σβήσε από τον ΠΑΣ. Εντάξει, έπαιξαν ρόλο οι ήττες της ομάδας και οι κακές εμφανίσεις, αλλά δεν ήταν μόνο αυτοί οι λόγοι που "ανάγκασαν" τον Έλληνα τεχνικό να αποχωρήσει από τα Γιάννενα.
Ο Τσιώλης είχε ζητήσει από τη διοίκηση μια γερή μεταγραφή. Έναν αντι-Ντε Βινσέντι. Αυτός, όμως, δεν αποκτήθηκε ποτέ. Τα λεφτά ήταν πολλά και ο Χριστοβασίλης δεν έκανε το χατίρι στον Τσιώλη. Αυτό πείραξε τον Έλληνα τεχνικό που είδε την ομάδα του να αποδυναμώνεται σημαντικά μετά τη φυγή του Αργεντινού άσου και να μην έρχεται αντικαταστάτης ανάλογης αξίας.
Αυτός ήταν ο πρώτος σημαντικός λόγος που οδήγησε τον Τσιώλη να παραιτηθεί. Ο δεύτερος έχει να κάνει με τα αποδυτήρια. Ο άνθρωπος της διοίκησης, που έκανε κουμάντο στο εσωτερικό της ομάδας, είχε μεγάλη κόντρα με τον γιο του Τσιώλη, Βαγγέλη, πρώην ποδοσφαιριστή και νυν σκάουτερ της ομάδας.
Ο μπαμπάς Τσιώλης θεωρούσε ότι υπήρχαν κλίκες στα αποδυτήρια και ένα γκρουπ 5-6 ποδοσφαιριστών που δεν τον ήθελαν στην ομάδα και ήθελαν να τον "φάνε". Δεν είναι τυχαίο πως μετά την εντός έδρας ήττα από την Καλλονή, συνεργάτης του Τσιώλη για να εξηγήσει το νέο αρνητικό αποτέλεσμα, έγραψε στο Facebook ότι ..."τα κάστρα πέφτουν εκ των έσω"!
Τώρα τι γίνεται από εδώ και πέρα στην ομάδα της Ηπείρου; Ήδη η ονοματολογία έχει πάρει φωτιά. Ο Πετράκης (πρώην του Εργοτέλη) δήλωσε ότι θα ήθελε να δουλέψει στον ΠΑΣ, αλλά δεν παίζει μόνος του στη λίστα του Χριστοβασίλη. Η επιστροφή Χριστόπουλου δεν μπορεί να αποκλειστεί, ενώ ακούστηκαν και τα ονόματα των Καλαϊτζίδη, Ελευθερόπουλου και Αναστασιάδη.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: