Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

«Πεντάρα» και... ξερή η Μαρσέιγ!

Βαριά ήττα και αποκλεισμό από τη φάση των «32» του Κυπέλλου Γαλλίας γνώρισε η Μαρσέιγ, που «συνετρίβη», 5-4, στο ντέρμπι του Νότου από τη Νις. Χαμογέλασαν οι «μικρές», άνετα η Λιλ.

«Πεντάρα» και... ξερή η Μαρσέιγ
Αποκλεισμός «σοκ» για τη Μαρσέιγ από τη φάση των «32» του γαλλικού Κυπέλλου. Οι Μασσαλοί είδαν τη Νις να τους… ισοπεδώνει στο «Βελοντρόμ», 5-4, και να τους πετάει εκτός από τους «16» της διοργάνωσης.

Αν και ο Ζινιάκ άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό, οι γηπεδούχοι είδαν τη Νις να παίρνει προβάδισμα με γκολ των Μποσέτι (5’) και Μαπάι (18’), 2-1. Λίγα λεπτά αργότερα ο Τοβίν στο 24’ ισοφάρισε για τη Μαρσέιγ και κάπου εκεί άρχισε η κατάρρευση. Ντιαβαρά (45+1’) και Μπρουλς (51’) έκαναν το 4-2 για τους φιλοξενούμενος, ενώ ο Ζινιάκ στο 58ο ξαναέβαλε τους Μασσαλούς στο ματς. Πάνω που οι γηπεδούχοι πίεζαν για την ισοφάριση, που θα έστελνε το ματς στην παράταση, ο Αμπριέλ βρήκε ανοργάνωτη την αντίπαλη άμυνα και και έκανε πέντε τα τέρματα της ομάδας του στο 88ο λεπτό. Το τελικό 5-4, διαμόρφωσε ο Ντιαβαρά στο 90+2’.

Άνετη πρόκριση πήρε η Λιλ, που πέρασε «αέρα» από την έδρα της Κρουά επικρατώντας με σκορ 3-0. Οι «λιλουά» αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές στο βασικό τους σχήμα όμως δεν δυσκολεύτηκαν να «καθαρίσουν» από νωρίς την πρόκριση.

Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις ξεχώρισαν οι αποκλεισμοί των Αζαξιό, Μπαστιά και Σοσό από τις Καέν (0-2), Λανς (2-1 παράταση) και Ανζέ (1-0). Στους «16» και η Ρεν, που πέρασε από την έδρα της Μπουλόν με σκορ 2-0. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: