Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

«Πρώτος στόχος το πρωτάθλημα»

aretakis
Ο πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα, Χρόνης Αρετάκης μίλησε στον Arena FM 89,4 για την μεγάλη πρόκριση κόντρα στην ΑΕΚ και την αυριανή (22/01) αναμέτρηση κυπέλλου Γ’ εθνικής με την Λάρισα. Αναφέρθηκε, επίσης, στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.
Αναλυτικά, όσα είπε ο Χρόνης Αρετάκης:
«Αφού φτάσαμε εδώ που… φτάσαμε θα πάμε αύριο (22/01) για το καλύτερο δυνατό. Η ομάδα έχει ενισχυθεί σε μεγάλο βαθμό και θα χτυπήσουμε την πρόκριση. Δεν περιμένω να επηρεαστούμε από το την ατμόσφαιρα, ο Αστέρα είναι συνηθισμένος από τέτοια παιχνίδια και τα περισσότερα παιδιά είναι έμπειρα. Το κύπελλο, πάντως, δεν είναι αυτοσκοπός, όμως θα πάμε να πάρουμε ότι καλύτερο γίνεται».
Για τις μεταγραφές του Αστέρα: «Προχωρήσαμε σε τέσσερις κινήσεις, πήραμε τέσσερις παίκτες έμπειρους για την κατηγορία και όχι μόνο».
Για την φιλοσοφία της ομάδας: «Εδώ και 1,5 χρόνο η φιλοσοφία που αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε είναι να οργανωθεί ο σύλλογος πάνω σε άκρως επαγγελματικά δεδομένα και μετά όλα αυτά να εφαρμοστούν και στον αγωνιστικό τμήμα. Δεν έχουμε ακόμα ολοκληρώσει κάτι και με την άνοδο, που όλοι ελπίζουμε ότι θα επιτευχθεί, σχεδιάζουμε να εφαρμόσουμε ακόμα περισσότερα πράγματα».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: