Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Ετοιμάζει ομάδα… Super League!!

Μία κλάση πάνω από τη Football League θα είναι η ΑΕΚ του χρόνου, με τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών που μπορούν να σταθούν επάξια στη Super League.

Ετοιμάζει ομάδα… Super League
Ο Αραβίδης και ο Μάνταλος.
Τελείως διαφορετική θα είναι η ΑΕΚ την επόμενη σεζόν, στην οποία θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League.

Οι κινήσεις των ανθρώπων της «Ένωσης» για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ αποδεικνύουν πως στόχος δεν είναι απλώς η επιστροφή στη Super League, αλλά η δημιουργία μίας ομάδας που θα μπορέσει να σταθεί στην πρώτη κατηγορία με αξιώσεις.

Μέχρι στιγμής «κλεισμένοι» είναι ο Πέτρος Μάνταλος, ο Αμπντουλαγέ Φαγέ, ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, ο Γιώργος Σαρρής, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο Γιάννης Ανέστης και ο Χρήστος Αραβίδης.

Αυτή, όμως, είναι μόνο η αρχή, αφού θα ακολουθήσουν και άλλες μεταγραφές ποδοσφαιριστών, με τους οποίους βρίσκονται σε επαφές αυτές τις μέρες οι «κιτρινόμαυροι».

Πρόκειται για τους Μιχάλη Σηφάκη (η υπόθεσή του δεν επηρεάζεται μετά τη συμφωνία με τον Γιάννη Ανέστη), Γιάννη Κοντοέ (και οι δύο πλευρές εμφανίζονται θετικές για την εκ νέου συνεργασία τους), Αμίρη Κούρντι (δεσμεύεται με συμβόλαιο και αν δεν καταφέρει να βρει τη «χρυσή τομή» με τον Πανιώνιο, τότε δεν θα γίνει κάποια κίνηση), Βασίλη Λαμπρόπουλο (είναι ανάλογη με τον προαναφερθέντος), Δημήτρη Κουρμπέλη (έχει «παγώσει» το ενδιαφέρον, λόγω των υψηλών απαιτήσεων του Αστέρα Τρίπολης), Χρήστου Αραβίδη (όλα δείχνουν ότι σύντομα θα είναι ο επόμενος που θα αποκτηθεί), Μίλαν Μπόγιοβιτς (δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνει στον Παναιτωλικό και εξετάζεται η περίπτωσή του, εμπόδιο ότι πιάνει θέση ξένου), Γιώργου Σαρρή (απομένουν λεπτομέρειες για να κλείσει θετικά η συμφωνία).

Στους παραπάνω θα προστεθούν και οι παίκτες που θα καταφέρουν να περάσουν τις «εξετάσεις» του Τραϊανού Δέλλα τη φετινή σεζόν, ο οποίος έχει δείξει ότι βασίζεται σε 14-15 παίκτες από το φετινό ρόστερ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: