Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Επίσημα στον Πλατανιά ο Ζαραδούκας!

Παίκτης του Πλατανιά είναι και με τη βούλα ο Γιάννης Ζαραδούκας. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την Τρίτη την απόκτησή του αριστερού μπακ. «Πιστεύω ότι έκανα μια πολύ καλή επιλογή» οι πρώτες δηλώσεις του παίκτη.

Επίσημα στον Πλατανιά ο Ζαραδούκας
Την απόκτηση του Γιάννη Ζαραδούκα ανακοίνωσε και επίσημα το απόγευμα της Τρίτης η ΠΑΕ Πλατανιάς.

Η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές ήταν δεδομένη εδώ και μέρες, με τον παίκτη να βρίσκεται στα Χανιά από τη Δευτέρα, όπου και παρακολούθησε τον αγώνα απέναντι στον ΟΦΗ.

Η παρουσίαση του έγινε στα γραφεία της ΠΑΕ, παρουσία του τεχνικού διευθυντή Λάμπρου Μαλτέζου, ενώ στη συνέχεια έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Πλατανιά.

«Πιστεύω ότι έκανα μια πολύ καλή επιλογή. Ο Πλατανιάς είναι μια ομάδα με αρετές. Οι άνθρωποι της Διοίκησης έχουν τη φιλοδοξία να αγωνίζεται η ομάδα με επιτυχία στη Super League. Επίσης, σημαντικό στοιχείο είναι και ο προπονητής, τον οποίο έχω σε μεγάλη εκτίμηση και πιστεύω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία. Στον Πλατανιά υπάρχει, ως γνωστόν, μια ποδοσφαιρική ηρεμία, που είναι απαραίτητη για όλους μας. Πολύ σημαντικό είναι, ακόμη, για μένα, ότι όλοι οι άνθρωποι εδώ είναι και λειτουργούν ως οικογένεια. Και βέβαια είναι πολύ σημαντικό -και ψυχολογικά- να έχεις στήριξη από τη Διοίκησή σου». ήταν τα λόγια του Ζαραδούκα.

Θυμίζουμε, πως ο Γιάννης Ζαραδούκας, ξεκίνησε την σεζόν στον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής, αφού δεν έπεισε τους ανθρώπους της ομάδας. Έτσι, μετά από μόλις 7 συμμετοχές στην Σούπερ Λίγκα, αποχώρησε την περασμένη Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: