Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Σαλτσίδης στο Metropolis: «Την βλακεία δεν μπορείς να την κερδίσεις»

Ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών και εκπρόσωπος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Παύλος Σαλτσίδης φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», μιλώντας για τα μέτρα τάξης του αγώνα μεταξύ του «Δικέφαλου» και του Άρη στο PAOK Sports Arena.

Αναλυτικά:

Αρχικά είπε: «Στην σύσκεψη που έγινε είπαμε τα γνωστά, απλά πρέπει να ξέρουν όλοι οι φίλαθλοι που θα έρθουν και ελπίζω να είναι αρκετοί, ότι σε περίπτωση δεύτερης διακοπής το γήπεδο εκκενώνεται, ενώ για οτιδήποτε πέσει στο παρκέ υπάρχει πρόστιμο».

Για τον Κοντομηνά και τον Σαββίδη: «Δεν γνωρίζω την υπόθεση με τον Κοντομηνά και την περιπέτεια που πέρασε ο άνθρωπος, εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να είναι ο Σαββίδης και στο μπάσκετ και να τα έχει όλα».

Για το ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων και την παρουσία του κόσμου: «Πιστεύω θα έχουμε κόσμο και η ατμόσφαιρα θα είναι καλή, το θέμα είναι θα κυλήσουν όλα ομαλά. Κάναμε μια συνάντηση με τους οργανωμένους, είπαμε λίγο πολύ τα γνωστά, να μην υπάρξουν εντάσεις και άλλα παραλειπόμενα, αλλά δυστυχώς την βλακεία δεν μπορείς να την κερδίσεις. Ένας ηλίθιος να βρεθεί να πετάξει κάτι στον διαιτητή, τινάχτηκε το ματς στον αέρα. Ο καθένας έχει την τρέλα του. Είναι μάζα μεγάλη. Προσωπικά δεν πιστεύω πως δεν θα γίνει τίποτα, όλα θα είναι καλά».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: