Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

«Η τελευταία σταγόνα σε ένα γεμάτο ποτήρι…»

«…Δεν προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τη θέση μας», επεσήμανε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο πρόεδρος της Skoda Ξάνθης, Άρης Πιαλόγλου για την ανακοίνωση της ομάδας.

«Η τελευταία σταγόνα σε ένα γεμάτο ποτήρι…»
Τους λόγους που οδήγησαν την ΠΑΕ Skoda Ξάνθης να εκδώσει την ανακοίνωση για το ζήτημα με τους δύο νεαρούς άσους παρέθεσε στον «αέρα» του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Άρης Πιαλόγλου.


Ο πρόεδρος της ακριτικής ΠΑΕ επεσήμανε ότι η ανακοίνωση αυτή δεν αποτελεί μια προσπάθεια για να δικαιολογήσει τη στάση της στο θέμα που έχει προκύψει και επεσήμανε ότι το περιστατικό αυτό αποτελεί την «τελευταία σταγόνα σε ένα υπερπλήρες ποτήρι» όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

«Δεν προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τη θέση μας. Απλώς θέλουμε να γίνει κατανοητό στο φίλαθλο κόσμο και ιδιαίτερα σε αυτό της Ξάνθης ότι ήταν και η τελευταία σταγόνα σε ένα υπερπλήρες ποτήρι», τόνισε ο πρόεδρος της Skoda Ξάνθης στους 94,6 και τους Μιχάλη Τσόχο και Σωτήρη Κωσταβάρα.

«Είναι λογικό οι νεαροί παίκτες να έχουν πρότυπα άλλους ποδοσφαιριστές. Εμείς επιλέγουμε τους ποδοσφαιριστές και αυτοί εμάς, τους δίνουμε της καλύτερες συνθήκες για να επανδρώσουν την ομάδα και να κάνουν μεταγραφή αν μπορέσουν. Το περιστατικό αυτό είναι η τελευταία σταγόνα. Όταν εμφανίζεται ένας ποδοσφαιριστής και γράφει «Παναθηναϊκάρα Ολέ» ή σε άλλον χτυπάει στο τηλέφωνο ο ύμνος του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ δεν μπορεί να αγωνίζεται ο παίκτης αυτός στην Ξάνθη», ανέφερε ο πρόεδρος της Ξάνθης στους 94.6.

Δεν υπάρχουν σχόλια: