Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Αυτό το εισιτήριο ποιος θα το πάρει;

«Ντου από Παντού» για το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ. Ποιος θα το πάρει από ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό κι Ατρόμητο; Τον πρωταθλητή ήδη τον ξέρουμε αφού τον τίτλο θα τον πάρει ο Ολυμπιακός με την διαφορά που έχει ήδη αποκτήσει. Πόσοι πέφτουνε στην Β’ εθνική δεν το γνωρίζουμε, αφού ακόμα δεν έχει ληφθεί η σχετική απόφαση. Όπως είναι σχεδόν σίγουρο ότι στα πλέι οφ θα μπούνε ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Ατρόμητος και ο Αστέρας. Έχουν αποσπαστεί πολύ από τις παρακάτω θέσεις.
Βαθμολογία
Άρα, όλο το ενδιαφέρον είναι από εδώ και πέρα με τι βαθμολογία θα μπούνε στα πλέι οφ οι τέσσερις ομάδες και τι θα γίνει εκεί πέρα για την θέση που οδηγεί στα προκριματικά τσάμπιονς λιγκ.
Δεν πείθει
Εξ’ αρχής το σούπερ φαβορί ήταν ο ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος πράγματι έχει το ακριβότερο ρόστερ μετά τον Ολυμπιακό, αλλά η αγωνιστική του εικόνα τον τελευταίο καιρό, δεν πείθει. Και στην Τούμπα υπάρχουν πια αρκετές μουρμούρες για πολλά και διάφορα.
Ώριμοι
Μην ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ παραλίγο πέρυσι να χάσει το εισιτήριο από τον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες φέτος δείχνουν πιο ώριμοι και αν δείξουν το ίδιο καλό πρόσωπο στα πλέι οφ, κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει. Έχουν δεμένη ομάδα.
Το δίδυμο
Όσο για τον Παναθηναϊκό έχοντας βρει σέντερ φορ σαν τον Μπεργκ μπορεί να ελπίζει σε ακόμα καλύτερες μέρες όταν φτιαχτεί το δίδυμο με τον Πέτριτς μπροστά. Αν οι πράσινοι σταθεροποιηθούν λίγο και δεν έχουν σκαμπανεβάσματα, τότε γιατί να μην παίξουν δυνατά; Ειδικά από την στιγμή που στα πλέι οφ ήδη έχουν μπει απ’ ό,τι φαίνεται.
Βελτιώνεται
Ο Αστέρας μέχρι τώρα δεν ικανοποιεί όπως πέρυσι, αλλά σίγουρα έχει βελτιωθεί σε σχέση με την αρχή της σεζόν.
Μάχη αναμένεται, λοιπόν. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι το φαβορί, αλλά τίποτα δεν αποκλείεται έτσι όπως εξελίσσεται η σεζόν.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: