Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Λάζαρ: «Πρέπει να επανέλθουμε»

Τον λόγο για τον οποίο ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε το περασμένο Σάββατο από τον Πανιώνιο εξήγησε ο Κοστίν Λάζαρ, μιλώντας στο επίσημο κανάλι της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στο Youtube.

Λάζαρ: «Πρέπει να επανέλθουμε»
Το σύνθημα για τους προσεχείς αγώνες του ΠΑΟΚ, ύστερα από την ήττα από τον Πανιώνιο, έδωσε Κοστίν Λάζαρ, μέσω του επίσημου καναλιού του συλλόγου στο Youtube.

Μάλσιτα, ο Ρουμάνος χαφ τόνισε πως ο «Δικέφαλος του βορρά» δεν έπαιξε το ποδόσφαιρο που μπορεί και για αυτό είναι δικαιολογημένο το αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κοστίν Λάζαρ

Για την ήττα από τον Πανιώνιο:

«Δεν περιμέναμε να χάσουμε από τον Πανιώνιο, όμως τον τελευταίο μήνα δεν παίζουμε τόσο καλά και βλέπαμε πως θα πλησίαζε μια ήττα αν συνεχίζαμε έτσι. Ελπίζω όλοι οι ποδοσφαιριστές να αλλάξουμε τον τρόπο μας και να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλύτερα. Προσπαθούμε να αφήσουμε πίσω ό,τι συνέβη, όχι όμως να το ξεχάσουμε. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να παίξουμε το ποδόσφαιρο που παίζαμε προηγουμένως. Διανύουμε μια κακή περίοδο και πρέπει να επανέλθουμε».

Για τον θεσμό του Κυπέλλου:

«Είναι μεγάλος στόχος για εμάς, θέλουμε το Κύπελλο και πρέπει να κερδίσουμε όλα τα ματς ως τον τελικό. Έχουμε το πλεονέκτημα πως κερδίσαμε τον Ηρακλή στην έδρα του και τώρα θα παίξουμε στην Τούμπα με τους φιλάθλους μας. Θα έχουμε υποστήριξη από αυτούς, αν και πιστεύω πως δεν θα είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις στα τελευταία ματς και αυτό είναι φυσιολογικό. Ελπίζω πως από αυτό το ματς θα παίζουμε καλύτερα».

Για το αν φοβάται κάτι από τον Ηρακλή

«Δεν φοβάμαι κάτι από τον Ηρακλή, φοβάμαι μόνο εμάς. Ελπίζω να βρεθούμε σε καλή μέρα και να αφήσουμε πίσω ότι έχει συμβεί».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: