Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

«Θα γίνουν μεταγραφές»

anagennisi-giannitson-sima2
Ο αντιπρόεδρος της Αναγέννησης Γιαννιτσών, Θωμάς Πέλκας μίλησε στον Arena FM 89,4 για την δύσκολη προσπάθεια που κάνουν να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία ενώ τόνισε ότι θα γίνουν μεταγραφές.
Για τη άσχημη κατάσταση στα Γιαννιτσά: «Συμβαίνει σε όλες τις ομάδες, πραγματικά η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, εμείς κάνουμε ένα αγώνα ώστε η Αναγέννηση να αντέξει και να επιβιώσει στην Β Εθνική. Τώρα προσπαθούμε να βγάλουμε μια ασφαλιστική ενημερότητα για κάποια χρέη που έχουμε στο ΙΚΑ, δεν είναι πολλά και θεωρώ ότι μέχρι μεθαύριο θα έχει τελείωσε το θέμα. Έτσι ώστε να μπορέσουμε να ενισχύσουμε την ομάδα με μεταγραφές. Κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν φύγει αλλά εμείς ήδη έχουμε κάνει τις πρώτες κινήσεις, μιλήσαμε  με δυο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ τον Αγγελούδη και τον Κονίτση οι οποίοι προϋπογράψανε και περιμένουμε και ένα σέντερ φορ τον Λάζοβιτς.
Τα έξοδα είναι πραγματικά τεράστια, με έναν απλό προϋπολογισμό θέλεις τουλάχιστον 600 χιλιάδες ευρώ. Η τοπική κοινωνία βοηθάει με τον τρόπο που μπορεί, αλλά όλοι έχουν ζόρια.
Για το επόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή: «Για την ώρα ο Ηρακλής δεν έχει ζητήσει εισιτήρια, αν ζητήσει πάντως θα του τα δώσουμε».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: