Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

«Μπιλιετάκι» από FIFA προς Άρη για Σιστόν!!

Έγγραφο προς τον Άρη μέσω του οποίου τον καλεί να καταβάλει στον Ντιόγο Σιστόν το ποσό των 78.000 ευρώ απέστειλε η FIFA, αν και η συνεργασία μεταξύ των δύο παικτών λύθηκε κοινή συναινέσει.

«Μπιλιετάκι» από FIFA προς Άρη για Σιστόν
Μια ακόμη περίπτωση ποδοσφαιριστή που έχει φύγει εδώ και καιρό από την ομάδα ταλαιπωρεί τον Άρη. Η FIFA ζητά από τους «κίτρινους» μέσω εγγράφου να δώσουν 78.000 ευρώ τον Ντιόγο Σιστόν, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα πριν τέσσερα χρόνια.

Αρχικά, υπήρξε συμφωνία στα μέσα Αυγούστου του 2009 μεταξύ του παίκτη και της διοίκησης για να λυθεί το συμβόλαιο, διότι δεν ήταν κοινοτικός και ο Άρης έψαχνε να αδειάσει μια θέση ξένου. Τελικά ο Βραζιλιανός εξασφάλισε το διαβατήριο στα τέλη του ίδιου μήνα και παρέμεινε για λίγο καιρό στην ομάδα και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για τον Λεβαδειακό.

Ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου, Δημήτρης Ηλιάδης είχε τονίσει σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο ότι ένας ποδοσφαιριστής πήγε στη FIFA, παρότι έλυσε το συμβόλαιο του με την ομάδα κοινή συναινέσει, ζητώντας αποζημίωση, διότι είχε υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό. Πιθανόν να εννoούσε τον 33χρονο πλέον μεσοεπιθετικό που έχει επαναπατριστεί και αγωνίζεται στην Ολάρια.

«Μια περίπτωση που προκαλεί ερωτηματικά αφορά λύση συμβολαίου κοινήσυναινέσει στις 10 Αυγούστου 2009 χωρίς καμία απαίτηση από την πλευρά του. Την λύση υπέγραψε ο κ. Αθανασιάδης και υπάρχει γνήσιο υπογραφής ποδοσφαιριστή. Την ίδια υπεύθυνη δήλωση βρήκαμε με συμπληρωμένο ποσό 12.000 ευρώ!

Υπάρχει και ένα ιδιωτικό συμφωνητικό με την υπογραφή του εκτελεστικού διευθυντή και του ποδοσφαιριστή την ίδια ημερομηνία που υπεγράφη η λύση κοινή συναινέσει. Το συμφωνητικό αναφέρει ότι αποζημιώνεται με 220.000 ευρώ, αν δεν βρει ομάδα, και με αυτό πήγε στη FIFA. Δεν υπαινίσσομαι τίποτα, αλλά υπάρχει μια ανακολουθία
», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Ηλιάδης. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: