Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Μας πήραν χαμπάρι…!!

Η απόφαση της Σκόντα Ξάνθης να διώξει τους δυο νεαρούς παίκτες της ακαδημίας επειδή φωτογραφήθηκαν με τον Ντάνιελ Πράνιτς, μας κάνει ρεζίλι σε διεθνές επίπεδο.

Μας πήραν χαμπάρι…
Συγκεκριμένα η σουηδική ιστοσελίδα «svenskafans.com» ασχολείται με το θέμα και χαρακτηρίζει το περιστατικό με τους νεαρούς, Στέλιο Λάσπατζη και Γιάννη Παρασκευά, «ντροπή του ποδοσφαίρου».

«Το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου πεθαίνει κάθε μέρα, κάθε ώρα και το τελευταίο περιστατικό κάνει και τον πλέον αισιόδοξο Έλληνα φίλαθλο να χάσει κάθε ελπίδα για καλύτερες ημέρες στο δημοφιλέστερο σπορ του πλανήτη στη χώρα μας», προσθέτει το site για να συνεχίσει: «Η αιτία ήταν μια φωτογραφία με έναν παίκτη που έχει παίξει για τη Μπάγερν Μονάχου, που αυτό το καλοκαίρι θα παίζει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Δυο νέοι παίκτες τον συνάντησαν σε ένα αεροδρόμιο, φωτογραφήθηκαν μαζί του και ανάρτησαν την εικόνα με τον ποδοσφαιριστή που έχει πετύχει στην καριέρα του όσα αυτοί ονειρεύονται. Το πρόβλημά τους, όμως, ήταν ότι πρόκειται για παίκτη του Παναθηναϊκού».

Η ιστοσελίδα συνεχίζει με απαξιωτικά σχόλια για το ελληνικό ποδόσφαιρο, γράφοντας πως: «από καιρό έχει χάσει κάθε αίσθηση δεοντολογίας και ηθικής αξίας»! Παράλληλα, γίνεται λόγος για το ματς της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό, τη σεζόν 2002-03, όταν η Σκόντα δεν είχε κατεβάσει τους αναπληρωματικούς της, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με σκορ 5-1. Ηταν το παιχνίδι, μετά από εκείνο της Ριζούπολης…

Τέλος στο κείμενο, οι Σουηδοί γράφουν ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πάρει τους δυο παίκτες στη δική του ακαδημία και αναρωτιούνται αν θα συνέβαινε το ίδιο, αν οι ποδοσφαιριστές έβγαζαν φωτογραφία με τον Χαβιέ Σαβιόλα… Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: