Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

«Χρόνια πολλά Στέλιο»

Τα 18 του χρόνια κλείνει την Τετάρτη (22/01) ο νεαρός μέσος του ΠΑΟΚ Στέλιος Πόζογλου, και η ΠΑΕ του Δικεφάλου, όπως το συνηθίζει, του ευχήθηκε με ένα ξεχωριστό αφιέρωμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Αναλυτικά:

«Η σημερινή μέρα είναι η μέρα της ενηλικίωσης του Στέλιου Πόζογλου, καθώς ο νεαρός μέσος κλείνει τα 18 του χρόνια! Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ του εύχεται ολόθερμα χρόνια πολλά με υγεία και τύχη και ένα λαμπρό επαγγελματικό μέλλον!

O ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου μένει ως τα 12 του, πριν μετακομίσει οικογενειακώς στην Επανομή. Ο “ντόπιος” Σταύρος Σαράφης είναι αυτός που ψήνει τον μικρό να κάνει μεγάλη καριέρα, να κρατήσει τα πόδια του στη γη και τα όνειρά του στο…διάστημα!

Ποδόσφαιρο ξεκινά να παίζει 5-6 χρονών και μετά τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς και το Φάληρο, στα 9 του (το 2005) καταλήγει στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Ήδη ο "φόλα" ΠΑΟΚτσής μπαμπάς του έχει αρχίσει να τον παίρνει στο γήπεδο. Για 6-7 χρόνια παίζει σέντερ φορ και τη δεύτερη του χρονιά στις Ακαδημίες τελειώνει με τον αστρονομικό -έστω και για την τρυφερή ηλικία των 10- αριθμό των 97 γκολ!

Αγαπημένος του παίκτης είναι ο Ροναλντίνιο που έχει «εκπληκτική τεχνική» και ο Βιεϊρίνια από τον ΠΑΟΚ. Με τον τελευταίο, άλλωστε, πανηγύριζε παρέα. Ως ball boy. Ο Πόζογλου, πριν από το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ, γίνεται γνωστός σε όλη την Ελλάδα για μια ανθρώπινη στιγμή του ποδοσφαίρου. Για την ενέργειά του να αφιερώσει ένα από τα γκολ του ως παίκτης του ΠΑΟΚ στον αδικοχαμένο Άγγελο Τσιπούρα, αντίπαλο με τη φανέλα του Άρη, αλλά φίλο και συμπαίκτη στις μεικτές της ΕΠΣΜ.

Τώρα που ο Πόζογλου ενηλικιώθηκε μπορεί να κάνει πραγματικότητα και τον άμεσο στόχο του, να βγάλει δίπλωμα για να μπορεί να πηγαίνει μόνος του στις προπονήσεις γιατί "οι γονείς μου έχουν… πεθάνει να με πηγαινοφέρνουν"».

Δεν υπάρχουν σχόλια: