Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

«Πρώτος στόχος ο Μπελόν»

123
Ο πρόεδρος του Αιγινιακού , Γιάννης Νιώπας φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για την ομάδα και την προοπτική πρόκρισης στους 8 του κυπέλλου Ελλάδας. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον προπονητή και στις μεταγραφές της ομάδας.
Για την πρόκριση στο κύπελλο κόντρα στον Πανιώνιο: «Είναι η πρώτη φορά που φτάνουμε στους 16 του θεσμού, ήδη κάναμε το πρώτο βήμα, κερδίσαμε τον Πανιώνιο στο πρώτο παιχνίδι και μακάρι να τα καταφέρουμε. Όλοι το θέλουμε, οι ποδοσφαιριστές θα δώσουν τα πάντα, πιστεύω ότι θα πάμε καλά, τώρα αν αυτό φτάσει για την πρόκριση , ας έρθει».
Για τον προπονητή κ. Νικολαίδη: «Είναι ένα εξαιρετικός προπονητής, ήρθε όταν ήμασταν στην 8η θέση και τελικά καταλήξαμε 4η. .Κάναμε εκπληκτικό δεύτερο γύρο και φέτος συνεχίζουμε το ίδιο καλά».
Για την ομάδα: «Αυτήν την στιγμή ο Αιγινιακός με το… καλημέρα στην κατηγορία δεν τον θέλει κανένας σαν αντίπαλο. Είμαστε ένα υγιέστατο σωμάτιο, 5000 κατοίκους έχει το χωριό και το γήπεδο μας είναι πάντα γεμάτο, και αυτό σημαίνει πάρα πολλά για μας. Ήδη κάνουμε πλάνα για την επόμενη χρονιά. Με την προσθήκη του Γιάννη Βλάχου θεωρώ ότι θα τα πάμε ακόμα καλύτερα.
Από το να έχω 30 ποδοσφαιριστές προτιμώ να έχω 20 παίκτες δηλητήριο. Θέλουμε έναν και καλό, αυτός είναι ο Μπελόν ο οποίος ταιριάζει απόλυτα στην φιλοσοφία της ομάδας μας.
 Αναφορικά με την υπόθεση “ανόδου – υποβιβασμού”:«Αυτό που γίνεται φέτος είναι γελοίο. Δεν μπορεί να μην ξέρουμε μέχρι αυτήν την στιγμή πόσες ομάδες θα ανέβουν. Άμα ήξεραν αυτή την στιγμή οι ομάδες ότι θα ανέβαιναν τρεις, θα υπήρχαν σίγουρα περισσότερες μεταγραφές. Τι να πω, δεν θέλω να ασχοληθώ παραπάνω».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: