Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Κι όμως, έχει κίνητρο!

Διαδικαστικό χαρακτήρα έχει αποκτήσει για τον Ολυμπιακό ο σημερινός επαναληπτικός αγώνας με τον Αστέρα στην Τρίπολη, με τους Πειραιώτες να θέλουν να διευρύνουν το αήττητο που έχουν εντός συνόρων.

Κι όμως, έχει κίνητρο
Στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται ουσιαστικά εδώ και δύο εβδομάδες ο Ολυμπιακός, ύστερα από το 4-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, οι Πειραιώτες έχουν κίνητρα και στο αποψινό παιχνίδι με τους Αρκάδες μέσα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (20:00, OTE Sport 4, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Πρώτα από όλα το αήττητο που έχουν εντός συνόρων και δεν θέλουν να το χαλάσουν ούτε στο Κύπελλο, αν και μία ήττα δεν έχει καμία σημασία σε ένα τέτοιο ματς που όλα έχουν κριθεί.

Επίσης, ο Μίτσελ θα δώσει ευκαιρίες σε αρκετούς παίκτες, οι οποίοι καλούνται να αποδείξουν πως αξίζουν να έχουν θέση στο αρχικό σχήμα ή να χρησιμοποιούνται περισσότερο από τον Ισπανό προπονητή εν όψει και των αγώνων με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Champions League.

Αυτό θέλει και ο 51χρονος τεχνικός στο σημερινό ματς. Να δει τους παίκτες του να μπαίνουν δυνατά από την αρχή της αναμέτρησης, να είναι σοβαροί και να μην παρουσιάσουν επ' ουδενί την εικόνα που είχαν στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Όλα δείχνουν ότι ο Ισπανός προπονητής θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια ο Μέγιερι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου και Μπονγκ.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Εντινγκά και ο Μασάντο. Στα πλάγια θα είναι ο Βάις με τον Φουστέρ, ο Ντομίνγκες θα είναι πίσω από τον Σέποβιτς. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κάρολ, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Μήτρογλου, Πελέ, Βέργος και Βούρος. Εκτός έμειναν οι Σιόβας, Ολαϊτάν και Τόρες. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: