Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Χαλαρό προβάδισμα η Ρεάλ!

Χάρη στον Καρίμ Μπενζεμά, η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε το προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Copa Del Rey, επικρατώντας 1-0 της Εσπανιόλ στη Βαρκελώνη.

Χαλαρό προβάδισμα η Ρεάλ (video)
Οι «μερένχες» νίκησαν 1-0 τους «κυανόλευκους» της καταλανικής πρωτεύουσας στο «Κορνέγια Πρατ», στον πρώτο προημιτελικό του ισπανικού Κυπέλλου και πήραν ένα σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στους «τέσσερις», έχοντας ήδη μειώσει στο -1 από την κορυφή της βαθμολογίας της Primera Division τις Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης, την οποία ενδέχεται να βρουν και στα ημιτελικά.

Αντίθετα, η Εσπανιόλ θα προσπαθήσει για την υπέρβαση στο «Μπερναμπέου» την επόμενη εβδομάδα, ώστε να «κλέψει» την πρόκριση, αλλιώς θα αρκεστεί στην προσπάθεια να μπει στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Πάντως, οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι δεν δυσκολεύτηκαν να κρατήσουν το τέρμα του Γάλλου διεθνούς επιθετικού στο 25’, έχοντας κάποιες ευκαιρίες για να σημειώσουν περισσότερα τέρματα.


ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Σίνντνεϊ, Μορένο, Καπντεβίλα, Ροντρίγκεθ, Τόρχε (76' Κόρντομπα), Σάντσσεθ, Εϊμπραχαμ, Λανθαρότε (46' Αλεξ), Σέρχιο Γκαρθία, Πίτσι (89' Στουάνι)

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Αρμπελόα, Μαρσέλο, Μόντριτς, Μπέιλ (91' Χεσέ), Ντι Μαρία (73' Τσάμπι Αλόνσο), Ιγιαραμέντι, Ρονάλντο, Μπενζεμά (77' Ισκο) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: