Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

«Αμείωτο το ενδιαφέρον των Ιρανών»

mikra
Για τα δεδομένα που υπάρχουν με τους Ιρανούς επιχειρηματίες και πως θα εξελιχτεί η κατάσταση αναφέρθηκε με δηλώσεις του στον Arena FM 89,4  ο εκπρόσωπος  τους, Βασίλης Αμανατίδης.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Το θέμα βρίσκεται στην διαδικασία ελέγχου  του οικονομικού  συμβούλου. Πλέον βλέπουν με λεπτομέρεια το  κάθε στοιχείο και ζητήθηκαν ακόμα 6-7 έγγραφα  και σήμερα ή αύριο θα αποσταλούν με αλληλογραφία. Είναι κυρίως στοιχεία του οικονομικού προϋπολογισμού. Οι ελεγκτές που ήρθαν έχουν και άλλους ανώτερους και έτσι τους ζητήθηκαν επιπλέον έγγραφα. Δεν γνωρίζω το σκεπτικό και όφειλα να το μεταφέρω στην ΠΑΕ», δήλωσε αρχικά.
Ενώ πρόσθεσε: «Έχουν επιχειρήσεις με ατσάλι και άλλες δραστηριότητες. Η πρόταση έγινε από την μεριά μου προς την συγκεκριμένη εταιρία. Έτσι ήρθαν στην Ελλάδα και έτσι ξεκίνησε το θέμα. Το ενδιαφέρον του ομίλου  παραμένει και είναι «ζεστό».  Δεν υπάρχει κανένα τελεσίγραφο και δεν έχουν κάποια ημερομηνία για να απαντήσουν. Το γεγονός ότι ζητούν επιπλέον στοιχεία δείχνει ότι είναι αυτονόητο να ενδιαφερθούν έμπρακτα πλέον για την ιστορία.
Βρέθηκαν στο γήπεδο και ο εκπρόσωπος του ομίλου έκανε συζήτηση με τον Όγιος και αναφέρθηκαν σε πολλά ζητήματα».
Αναφορικά με την πίεση που υπάρχει είπε χαρακτηριστικά : «Η πίεση αυτή δεν θα αποδώσει από ανθρώπους που είναι κοντά στον Ηρακλή, προς τον Ιρανικό όμιλο. Αυτοί προχωρούν βήμα – βήμα. Θέλουν να δώσουν μια σοβαρή απάντηση. Δεν έχω εξουσιοδότηση να αναφέρω το όνομα, αλλά αν έρθει στον Ηρακλή θα αλλάξουν τα πάντα . Οι δυνατότητες είναι τεράστιες και δεν παίζω με την ψυχολογία του κόσμου. Ξέρω την ιστορία και την αγάπη που έχει για την ομάδα. Δεν μπορώ να πω υπερβολές, να έχουν υπομονή και θα δείξει η σειρά των πραγμάτων που θα καταλήξει»
Σχετικά με την απάντηση που θα πρέπει να δωθεί από τους Ιρανούς τόνισε : «Δεν μπορώ να προσδιορίσω πότε θα υπάρξει οριστική απάντηση. Σας είπα ότι θα σταλούν νέα έγγραφα και θα πρέπει να γίνει ραντεβού με τον επικεφαλής του ομίλου. Συλλέγουν τα τελευταία στοιχεία για να γίνει το τελικό ραντεβού. Θα δούμε τα αποτελέσματα. Έχουν επιχειρηματικές βλέψεις για την Ελλάδα και ήδη έχουν ξεκινήσει ορισμένες κινήσεις  στην χώρα μας. Η εταιρία είναι κολοσσός και θα πρέπει να δούμε με σοβαρότητα το θέμα».
Για τις ανησυχίες του προέδρου της ΠΑΕ Θόδωρου Παπαδόπουλου  είπε χαρακτηριστικά:  «Είναι φυσιολογικό να δέχομαι τις ανησυχίες του Θόδωρου Παπαδόπουλου και τις πιέσεις που δέχεται από τον κόσμο. Το έργο μου δεν είναι να επηρεαστω αλλά να μεταφερω τα πράγματα όπως έχουν. Τους δωθηκαν πολλά DVD από το αγωνιστικό κομμάτι του ΗΡΑΚΛΗ και την αναμέγτρηση με τον ΠΑΟΚ, αλλά και όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια»
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: