Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

«Καμία συμφωνία με Πανηλειακό-δέθηκα με τον Άρη»

tsoukanis
Ο Στέλιος Τσουκάνης ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τον Άρη μίλησε για την ομάδα για τις ευκαιρίες που πήρε αλλά και για την συνέχεια της καριέρας του. Επίσης τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον Πανηλειακό.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Υπήρχαν συζητήσεις από αρκετές ομάδες αλλά με καμία δεν υπήρξε τελική συμφωνία. Ούτε με τον Πανηλειακό ,ούτε με την Παναχαϊκής, όλα έμειναν σε προφορικό επίπεδο. Είμαι σε αναζήτηση ομάδας».
Για τον Άρη: «Στον Άρη ήμουνα 2.5 χρόνια, άλλαξαν πολλές διοικήσεις ,πολλοί προπονητές και χάσαμε τον προσανατολισμός μας. Δεν πήγαν καλά τα πράγματα, αλλά θα συνεχίσω να παλεύω και να δουλεύω.
Όταν δεν υπάρχει σταθερότητα στις ομάδες, τα πράγματα δεν πάνε καλά. Ο Άρης με τόσο μεγάλη δύναμη κόσμου πραγματικά θα μπορούσε να είναι σε ψηλά επίπεδα όπως δηλαδή ήταν τα προηγούμενα χρόνια.
Για τις ευκαιρίες που πήρε στον Άρη: «Από τον κ.Χατχινικολάου δεν πήρα ούτε μια ευκαιρία, ο κ.Μιλίνκοβιτς άρχισε να μου δίνει ευκαιρίες αλλά δυστυχώς έφυγε. Έκανε την προσπάθεια του, ήταν καλό προπονητής. Με επηρέασε πολύ το «διαζύγιο» με τον Άρη, έχω πάντως τεράστιες φιλοδοξίες για μένα και θα συνεχίζω να παλεύω. Αν χρειαστεί θα πάω  χαμηλά για να ξανανέβω.
Δέθηκα με τον Άρη, στα δύσκολα δένεσαι ακόμα περισσότερο με την ομάδα και εύχομαι στους συμπαίκτες μου να τα πάνε καλά και να σώσουν την ομάδα».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: