Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Ο Βενγκέρ είπε "όχι" σε 5,5 εκ. ευρώ για τον Κάμπελ!!

Πώς ο τεχνικός της Άρσεναλ, που πουλάει και δεν ξεπουλάει, βάζει ουσιαστικά τέλος στα όνειρα του Ολυμπιακού για τον Κάμπελ; Ο sportdog έχει ξανά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ! Σε μεταγραφικό θρίλερ αναμένεται να εξελιχθεί η παραμονή του Κάμπελ στον Ολυμπιακό, ο οποίος φέτος ως δανεικός από την Άρσεναλ, έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Ο Κοσταρικανός μεσοεπιθετικός έχει βελτιωθεί πολύ υπό τις οδηγίες του Μίτσελ και πραγματικά έχει εξελιχθεί σε ποδοσφαιριστή - πολυτέλεια για τη Σούπερ Λίγκα. Δεν υπάρχει αγώνας που ο Κάμπελ δεν μας έχει προσφέρει τουλάχιστον μία φαντεζί ενέργεια. Γρήγορος, τεχνίτης, ντελικάτος, μπουκαδόρος, όλα τα έχει ο άσος των "κανονιέρηδων" και ανακάλυψη του Αρσέν Βενγκέρ.
Ο Ολυμπιακός θα ήθελε, φυσικά, να τον κρατήσει και να τον αγοράσει από τους Λονδρέζους, ωστόσο για να το πετύχει αυτό, θα πρέπει να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.
H αλήθεια είναι πως η Αρσεναλ πουλάει τον Κάμπελ, όπως και άλλους δανεικούς της για να μαζέψει λεφτά, αφού πάει για το μεγάλο "μπαμ" με την απόκτηση ενός εκ των Ντράξλερ ή Ντι Μαρία.
Ωστόσο, σε καμία περίπτωση ο Βενγκέρ δεν πρόκειται να ξεπουλήσει. Ειδικά τώρα που έχει δει (γιατί τον τσεκάρει κάθε μήνα) τις εμφανίσεις που έχει κάνει ο ποδοσφαιριστής στο Λιμάνι. Στην Άρσεναλ είναι πρόθυμοι να πουλήσουν τον Κάμπελ -είτε στον Ολυμπιακό είτε σε άλλη ομάδα- εφόσον πάρουν τα λεφτά που θεωρούν ότι αξίζει. 
Και το ...ταβάνι φαίνεται να είναι πολύ ψηλά, καθώς όπως αποκαλύπτει η έγκυρη στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", ο Αλσατός τεχνικός πριν λίγες ημέρες είπε "όχι" σε προσφορά 4,5 εκατομμυρίων λιρών (περίπου 5,5 εκατομμυρίων ευρώ) που είχε από ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ για τον Κάμπελ! Είναι πολλά τα λεφτά... πάρα πολλά...
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: