Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Αυτή είναι η καψούρα του Τζιμπούρ! (όχι η Στικούδη)

Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που επιστρέφει στην Ελλάδα ο Αλγερινός επιθετικός; Τι γουστάρει σαν τρελός; Πώς θα τον ...υποδεχθούν στον Ολυμπιακό; Παίζει κάτι με ΠΑΟΚ; Ο Τζιμπούρ γυρίζει στην Ελλάδα. Όχι επειδή του έλειψε η ...Στικούδη (τι χορός ήταν αυτός, ρε παιδιά, με την Αραβανή;) αλλά επειδή ο Ρομπέρτο Κάρλος τον "σούταρε" από τη Σίβασπορ.
Μπορεί ο Βραζιλιάνος προπονητής να εισηγήθηκε τον δανεισμό του, αλλά ήταν αυτός που ζήτησε να φύγει από την ομάδα. Να ξεκουμπιστεί. Να του αδειάσει τη γωνιά. Δεν έσκιζε και τα δίχτυα, άλλωστε, ο Τρομοκράτης με 2 γκολ σε 10 αγώνες.
Το deal του τουρκικού συλλόγου με τον Ολυμπιακό ήταν για 6+6 μήνες και ο Ρομπέρτο Κάρλος αποφάσισε να μη γίνει χρήση της οψιόν για να μείνει ο Αλγερινός στην ομάδα του μέχρι το τέλος της χρονιάς. Αυτή είναι η αλήθεια. Τέλος. Όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα.
Πάμε, λοιπόν, στο από εδώ και πέρα. Ο Τζιμπούρ ετοιμάζει βαλίτσες για την Ελλάδα. Στον Ολυμπιακό, όμως, δεν πρόκειται να γυρίσει. Ούτε μία στο εκατομμύριο να φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα. Γιατί δεν τον θέλει ο Μίτσελ. Ο Ισπανός είναι κάθετος και δεν σηκώνει κουβέντα για τον Αλγερινό. "Δεν θέλω να τον δω στα μάτια μου", έχει πει ο Μίτσελ στη διοίκηση.
Τι θέλει ο Τζιμπούρ; Από τη στιγμή που ξέρει ότι δεν πρόκειται να παίξει ξανά στο "Καραϊσκάκη", επιθυμεί να μείνει ελεύθερος. Να σπάσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό για να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Δύσκολα πράγματα όμως. Από τον Πειραιά ούτε που το συζητάνε. Δεν θέλουν να κάνουν το χατίρι στον Αλγερινό. Του τη φυλάνε και θα τον χορέψουν στο ταψί. Μην αποκλείσετε, δηλαδή, το ενδεχόμενο να πληρώνεται ο Τζιμπούρ από τον Ολυμπιακό για να κάνει ...τζόκινγκ μόνος του στου Ρέντη! Όλα παίζουν. Εκτός, αν σκάσει πρόταση στο Λιμάνι για τον Αλγερινό, ή ξαναδοθεί δανεικός.
Ο Τζιμπούρ, πάντως, δεν βλέπει το μέλλον του στην Ελλάδα. Και το λέμε αυτό για να προλάβουμε τα σενάρια για ΠΑΟΚ. Ο Αλγερινός θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Αυτό, τουλάχιστον, μαρτυράνε οι κινήσεις που κάνει. Στην πιάτσα των μάνατζερ λένε πως ο Τρομοκράτης έχει βρει άκρη στην Αγγλία. Εκεί είναι η καψούρα του, εκεί θέλει να κάνει καριέρα. Ο Τζιμπούρ ψάχνεται, λοιπόν, σε Χαλ, Νότιγχαμ (του κολλητού Αμπντούν) και σε μία ακόμα ομάδα από το Νησί.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: