Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Θέλει δουλειά το 99!

Δεν είναι μικρή η επιτυχία της ΚΑΕ Άρης και των δικηγόρων της Οικονόμου, Χριστοφορίδη, Γρόλλιου η υπαγωγή στο άρθρο 99. Είναι μεγάλη, είναι η μοναδική λύση που θα μπορούσε να υπάρξει για το μέλλον, πέραν του οράματος για επενδυτή. Γράφει ο Κώστας Κούσης.
Τώρα το ένα μπορεί να φέρει το άλλο. Ο Άρης ανοίγει μια νέα σελίδα, όπως γράφουμε βαρύγδουπα για κάθε ψύλλου πήδημα. Τώρα όμως αληθινά την ανοίγει και είναι στο χέρι του να την εκμεταλλευθεί και να την κρατήσει ανοικτή.

Είναι δεδομένο πως τώρα αρχίζει η δουλειά για τη διοίκηση του Αρβανίτη που θα πρέπει να βρίσκει το μήνα 40-50 χιλιάρικα μόνο για το 99. Τώρα θα πρέπει να πείσει έμπρακτα τους πιστωτές της και παράλληλα να δημιουργήσει και ένα βολικό πεδίο για να βρεθεί επενδυτής. Η ΚΑΕ πήρε πίστωση χρόνου τουλάχιστον για μια 3ετία-4ετία και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευθεί.

Είναι μια δεδομένη επιτυχία όλων όσων ενεπλάκησαν αλλά και του κόσμου που δεν άφησε την ομάδα μόνη της και φέτος πήρε έναν ικανοποιητικό αριθμό διαρκείας και έχει και μια σχετικά καλή εικόνα πληρότητας στα εντός έδρας παιχνίδια, και στα εκτός. Το κέρδος θα φανεί από του χρόνου για τον Άρη, ας μη βιάζονται οι φίλαθλοι του. Αυτοί θα πρέπει να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα και να ξεχάσουν την προπονητολογία και την προπονητοφαγία. Υπάρχουν άλλοι, πιο… αρμόδιοι γι? αυτό!

* Αλήθεια, τώρα που μπήκε ο Άρης στο άρθρο 99, θα κλείσει οριστικά η υπόθεση Σχορτσανίτη; Γιατί μάθαμε ότι ήταν ένας απ? τους όρους για να ενεργοποιηθεί η συμφωνία. Και αν ισχύει αυτό, ποιος θα πάρει από πλευράς Ηρακλή τα λεφτά; Τα πήρε ήδη μήπως; Δεν είναι και λίγα 220 χιλιάρικα τη σήμερον ημέρα, έτσι δεν είναι; Μπάτζετ ανόδου στην Α1 είναι…

* ΠΑΟΚ-Άρης παίζουν το Σάββατο. Εντάξει, άγχος μηδέν. Έτσι κι αλλιώς το γήπεδο γεμάτο θα είναι. Κάτσε να πάρουμε σέντερ φορ όμως πρώτα…
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: