Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

«Η καλύτερη επιλογή η ΑΕΚ»

Σίγουρος πως ο Δημήτρης Κολοβέτσιος έκανε την καλύτερη δυνατή επιλογή με το να υπογράψει στην ΑΕΚ εμφανίστηκε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο πρώην προπονητής του στις ακαδημίες της ΑΕΛ, Κώστας Κατσάρας.

«Η καλύτερη επιλογή η ΑΕΚ»
Ως την καλύτερη επιλογή για τον Δημήτρη Κολοβέτσιο χαρακτήρισε την ΑΕΚ ο Κώστας Κατσάρας.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Βασίλη Σαμπράκο, ο πρώην προπονητής του -και νυν τεχνικός του Οικονόμου Τσαριτσάνης- τόνισε ότι δεν του έκανε καμία έκπληξη η μετακίνηση του στον «δικέφαλο» διότι είναι ένας παίκτης με ποδοσφαιρικά προσόντα, αλλά και πολύ μεγάλη αντίληψη.

Επίσης, ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε ότι δεν θα είναι πρόβλημα για τον ίδιο τον Κολοβέτσιο το ότι θα μετακινηθεί στη Β΄ Εθνική, αφού θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και έτσι θα έχει την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει.

Τέλος, ο Κώστας Κατσάρας μίλησε και για το σύλλογο για τον οποίο δουλεύει, τον Οικονόμου Τσαριτσάνη, τονίζοντας ότι σκοπός του είναι να παίζει ποδόσφαιρο και όχι μόνο να παίρνει αποτελέσματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-Για την εντύπωση που του έκανε αλλά και την επιλογή του Κολοβέτσιου:

«Δεν μου κάνει εντύπωση. Είναι λογικό, όταν ήταν στην ΑΕΛ είχε δείξει ότι έχει τα προσόντα. Μετά έκανε μια προσεκτική επιλογή τον ΠΑΣ Γιάννινα και έδειξε το ταλέντο του. Είναι ένας προικισμένος παίκτης και είναι επακόλουθο να πάει σε μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ. Ο Δημήτρης είναι ποδοσφαιριστής αρκετά ώριμος. Η θέση του στόπερ στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο απαιτεί αντίληψη, κάτι που έχει ο ίδιος».

-Για την πρόοδο του:

«Όταν πήγε στην πρώτη ομάδα της ΑΕΛ ήταν δεδομένο κάποια στιγμή να πάει σε έναν μεγάλο σύλλογο, αρκεί να ήταν συγκρατημένος. Η σωστή επιλογή του ήταν ο ΠΑΣ, κάτι που τον βοήθησε να πάρει την μεταγραφή του στην ΑΕΚ».

-Για την ΑΕΚ και το ότι θα πάει σε χαμηλότερη κατηγορία:

«Δεν θα είναι πρόβλημα το να πάει στην ΑΕΚ της Β' Εθνικής γιατί ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος και αυτό μπορεί να είναι υπέρ του και να έχει μια θέση στους «εκλεκτούς» στην ομάδα που θα είναι στην Σούπερ Λίγκα. Νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή γι αυτόν».

-Για την ομάδα του:

«Η ομάδα χτίστηκε από το μηδέν. Στόχος μας είναι να μείνουμε στην κατηγορία. Δεν μπορούμε να χτυπήσουμε την Λάρισα στο πρωτάθλημα. Μακάρι να καταφέρουμε να παίζουμε δημιουργικά, γιατί αυτός είναι ο σκοπός μας».

-Για την Γ' Εθνική:

«Σκοπός μου είναι η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και δεν θέλω μονάχα αποτελέσματα. Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν υποδομές, αλλά προσπαθούμε κάθε μέρα».

-Για τις συνθήκες:

«Οι συνθήκες στην λειτουργία μιας ομάδας της Γ' Εθνικής είναι δύσκολες γιατί τα έξοδα είναι πολλά. Ωστόσο ένας νέος ποδοσφαιριστής, αν πάει σε μια ομάδα μικρή, έχει την τύχη να δείξει το ταλέντο του και την προσωπικότητα του αρκεί να κάνει την σωστή επιλογή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: