Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Ανώδυνο «έμφραγμα» για Γιουβέντους!!

Αν και βρέθηκε μπροστά με δύο τέρματα διαφορά, η Γιουβέντους δεχόμενη γκολ στις καθυστερήσεις, ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Βερόνα. Δώρο που πάντως δεν «ξετύλιξε» η Ρόμα ( 0-0 στο ντέρμπι με τη Λάτσιο).

Ανώδυνο «έμφραγμα» για Γιουβέντους
Την ευκαιρία να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από τη δεύτερη Ρόμα έχασε η Γιουβέντους. Οι «μπιανκονέρι» αν και μετά από μόλις είκοσι λεπτά αγώνα, έμοιαζαν με δύο γκολ του Τέβες (4’, 20’) να έχουν καθαρίσει το ματς, χαλάρωσαν επικίνδυνα κι έτσι έδωσαν στους γηπεδούχους το δικαίωμα στην ελπίδα.

Αφού για 50 λεπτά άντεξε στο «σφυροκόπημα», η Βερόνα μείωσε αρχικά με τον «αγέραστο» Λούκα Τόνι στο 52’, για να έρθει ο Χουανίτο στα… χασομέρια του ματς και να διαμορφώσει το τελικό 2-2.



Hellas Verona 2-2 Juventus (All Goals) 09... από ourmatch

Αυτήν την απώλεια βαθμών πάντως, δεν την εκμεταλλεύτηκε η δεύτερη της βαθμολογίας, Ρόμα, αφού την ίδια ώρα αγωνιζόμενη στο ντέρμπι της ιταλικής πρωτεύουσας έμενε στο 0-0 κόντρα στη Λάτσιο και –μοιραία- στο -9 από την πρωτοπόρο.

Τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής έκαναν ολόκληρη την πόλη της Γένοβας να χαμογελά, αφού και οι δύο ομάδες της πόλης προχώρησαν με νίκες. Η Σαμπντόρια επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Κάλιαρι, ενώ η Τζένοα πέρασε νικηφόρα (1-0) από το γήπεδο της Λιβόρνο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής:
Σάββατο, 08/02

Φιορεντίνα – Αταλάντα 2-0

Ουντινέζε – Κιέβο 3-0

Νάπολι – Μίλαν 3-1

Κυριακή, 09/02

Τορίνο – Μπολόνια 1-2

Σαμπντόρια – Κάλιαρι 1-0
Πάρμα – Κατάνια 0-0
Λιβόρνο – Τζένοα 0-1
Βερόνα – Γιουβέντους 2-2
Λάτσιο – Ρόμα 0-0
Ίντερ – Σασουόλο (21:45)

Η επόμενη (24η) αγωνιστική
Μίλαν – Μπολόνια
Φιορεντίνα – Ιντερ
Κατάνια – Λάτσιο
Γιουβέντους – Κιέβο
Κάλιαρι – Λιβόρνο
Σασουόλο – Νάπολι
Αταλάντα – Πάρμα
Τζένοα – Ουντινέζε
Ρόμα – Σαμπντόρια
Βερόνα - Τορίνο Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: