Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Τους σκέφτεται για Βόλο!

Από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το αποψινό ματς με τον ΠΑΟΚ αποκλείστηκαν ο Εμίρ Μπαϊράμι και ο Μλάντεν Πέτριτς, οι οποίοι είναι πιθανό να ταξιδέψουν στον Βόλο για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου.

Τους σκέφτεται για Βόλο
Αναμενόμενοι ήταν οι αποκλεισμοί του Εμίρ Μπαϊράμι και του Μλάντεν Πέτριτς από την αποστολή του Παναθηναϊκού για τον σημερινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Ο Σουηδός χαφ προπονήθηκε χθες κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις στη μέση. Ωστόσο, ο Γιάννης Αναστασίου έκρινε ότι είναι ακόμη ανέτοιμος.

Από την πλευρά του, ο Κροάτης επιθετικός συνεχίζει να συμμετέχει στο πρόγραμμα, ωστόσο είναι ακόμα πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Δεν αποκλείεται, πάντως, ο Έλληνας τεχνικός να τους συμπεριλάβει στην αποστολή για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου την ερχόμενη Τετάρτη.

Η πρόκριση στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης έχει ήδη κριθεί και επειδή σκοπεύει να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες (εν όψει και του δύσκολου αγώνα με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή), ο Πέτριτς και ο Μπαϊράμι είναι αρκετά πιθανό να ταξιδέψουν στον Βόλο και να πάρουν χρόνο συμμετοχής κόντρα στον τοπικό Ολυμπιακό.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: