Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Μπορεί ο Καλάθης!!

Ένα ακόμα παιχνίδι των Μέμφις Γκρίζλις κρίθηκε με… ευρωπαϊκό σκορ και ο Νικ Καλάθης χρησιμοποίησε σχετική εμπειρία πετυχαίνοντας κρίσιμα καλάθια στην τέταρτη περίοδο.
Στη βραδιά επτά αγώνων του «μαγικού» κόσμου, οι «αρκούδες» πέρασαν από το «Philips Arena» των Ατλάντα Χοκς με τους Μάικ Κόνλεϊ και Τόνι Άλεν να ετοιμάζονται για επιστροφή στα παρκέ, άρα ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού γνωρίζει πως πρέπει να εκμεταλλευτεί την τωρινή ευκαιρία του και να αξιώσει θέση στο rotation του Ντέιβ Τζόρτζερ μέχρι το πέρας του 2013-14. Από την πλευρά του, ο Κώστας Κουφός, συμπαίκτης του Καλάθη, ήταν μέτριος, ενώ ο Γιάννης Αντετοκούμπο πραγματοποίησε ακόμα χειρότερη εμφάνιση και οι Μιλγουόκι Μπακς έχασαν από τους Χιούστον Ρόκετς.
Ακόμα, οι Σαν Αντόνιο Σπερς σοβαρεύτηκαν εκ νέου στην τέταρτη περίοδο, ώστε να καταβάλουν τους Σάρλοτ Μπόμπκατς, ενώ οι Γιούτα Τζαζ πέτυχαν σημαντική έκπληξη κερδίζοντας τους Μαϊάμι Χιτ και οι Ντιτρόιτ Πίστονς διέσυραν τους Ντένβερ Νάγκετς δημιουργώντας διαφορά ασφαλείας στην τρίτη περίοδο. Τέλος, οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και οι Μινεσότα Τίμπεργουλφς πλήρωσαν σημαντικές απουσίες χάνοντας από τους Φίνιξ Σανς και Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, αντίστοιχα.
Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Σάρλοτ Μπόμπκατς-Σαν Αντόνιο Σπερς 100-104
Ατλάντα Χοκς-Μέμφις Γκρίζλις 76-79
Ντιτρόιτ Πίστονς-Ντένβερ Νάγκετς 126-109
Μινεσότα Τίμπεργουλφς-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 110-117
Μιλγουόκι Μπακς-Χιούστον Ρόκετς 95-101
Φίνιξ Σανς-Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς 122-109
Γιούτα Τζαζ-Μαϊάμι Χιτ 94-89

Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: