Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

«Αξίζουμε μια θέση στα πλέϊ οφ»

Την εκτίμηση ότι η ομάδα του αξίζει να μπει στους αγώνες διαβάθμισης από την Football legue στην Super League, εξέφρασε ο προπονητής της Παναχαικής, Νίκος Παπαδόπουλος.

«Αξίζουμε μια θέση στα πλέϊ οφ»
Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο τεχνικός των Αχαιών μετά την ισοπαλία 1-1 στο ντέρμπι της Παναχαικής στον Βόλο, απέναντι στον πρωτοπόρο του πρώτου ομίλου της Football League, Ολυμπιακό.

Ωστόσο, η γεύση ήταν γλυκόπικρη, καθώς η ομάδα του και προηγήθηκε στο σκορ, αλλά και ήταν αυτή που έχασε τις μεγάλες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο για να κάνει το 2-1 και να πάρει τη νίκη.

«Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι από δύο πολύ καλές ομάδες. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, προηγηθήκαμε και αδικαιολόγητα για ένα εικοσάλεπτο μας πίεσε ο Βόλος και δεχθήκαμε το γκολ. Δεν διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι μετά το γκολ, θα έπρεπε να σπάσουμε το ρυθμό στην πίεση που δεχθήκαμε», δήλωσε για το παιχνίδι ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Όσο, για τους στόχους της Παναχαϊκής, ο προπονητής της ανέφερε: «Εμείς κοιτάμε την επόμενη ημέρα, πρέπει να πάρουμε βαθμούς για να μπούμε στα πλέι οφ γιατί νομίζω ότι το αξίζουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: