Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Με ανεβασμένη ψυχολογία ο ΠΑΣ!!

Την πεποίθηση ότι αν ο ΠΑΣ αγωνιστεί όπως στην προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Ξάνθη θα πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Παναιτωλικό εξέφρασε ο Χάρης Χαρίσης.

Με ανεβασμένη ψυχολογία ο ΠΑΣ
Την άποψη ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να πάρει τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας αν πιάσει την απόδοση που είχε κόντρα στην Ξάνθη εξέφρασε ο Χάρης Χαρίσης.

Ο μέσος της ομάδας των Ιωαννίνων χαρακτήρισε δύσκολη την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικού, τονίζοντας πως έχει καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Ακόμη, δήλωσε πως στόχος της ομάδας είναι να ξεπεράσουν τους 30 βαθμούς στη βαθμολογία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τον ΠΑΣ: «Έχουμε πολύ ανεβασμένη ψυχολογία λόγω της μεγάλης νίκης που πετύχαμε στην Ξάνθη. Άμα δείξουμε το ίδιο πρόσωπο που δείξαμε κόντρα στην Ξάνθη θα πάρουμε και αυτό το παιχνίδι».

Για το πώς περιμένουν τον Παναιτωλικό: «Είναι μία πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλά αποτελέσματα φέτος και πολύ ποιοτικούς παίκτες. Αν προσέξουμε κάποιους πολύ ποιοτικούς παίκτες όπως ο Καμαρά θα κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το αν αποτελεί κίνητρο να πιάσουν και να ξεπεράσουν τους 30 βαθμούς: «Ναι είναι ένα κίνητρο γιατί πέρυσι κάναμε μία πολύ καλή χρονιά και θέλουμε και φέτος να κάνουμε μία καλή χρονιά και να ξεπεράσουμε τους 30 βαθμούς για να δώσουμε και χαρά στον κόσμο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: