Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Εκδίκηση!! (video)

Είναι κρύο πιάτο η εκδίκηση! Και η Σουόνσι την... σέρβιρε μια χαρά στην Κάρντιφ, καθώς στο ντέρμπι της Ουαλίας επικράτησε 3-0 και πήρε το αίμα της πίσω για την ήττα του πρώτου γύρου. Μεγάλη «ανάσα» για τους «κύκνους» στο ντεμπούτο του Μονκ, παραμένουν «μπλεγμένοι» οι νεοφώτιστοι.
Όχι μόνο εκδικήθηκε για την ήττα του πρώτου γύρου, αλλά της έδειξε ποιος κάνει κουμάντο στην Ουαλία!
Η Σουόνσι με εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο έκανε ό,τι ήθελε κόντρα στην Κάρντιφ, επικρατώντας 3-0 για την 25η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ κι ο Μονκ ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στον πάγκο της ομάδας!
Ρούτλετζ (47’), Ντάιερ (79’) και Μπονί στο 85’ υπέγραψαν τον θρίαμβο των νικητών που ανέβηκαν στους 27 πόντους και απομακρύνθηκαν τέσσερις απ’ την επικίνδυνη ζώνη.
Απ’ την άλλη, το σύνολο του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ παρέμεινε προτελευταίο με 21.
Το ματς
Κάτι η δύναμη της έδρας, κάτι το ότι είναι πιο έμπειρη, η Σουόνσι μπήκε πιο ορεξάτη στον αγωνιστικό χώρο και στο πρώτο τέταρτο δημιούργησε δύο πολύ καλές στιγμές για να προηγηθεί ωστόσο ο Μάρσαλ ήταν σε ετοιμότητα και κράτησε το μηδέν. Όσο περνούσε η ώρα, η Κάρντιφ ισορροπούσε το παιχνίδι και σιγά-σιγά ξεκινούσε τη δική της «επίθεση». Με αιχμές του δόρατος τους Μπέλαμι και Ζαχά οι φιλοξενούμενοι ανέκτησαν την υπεροχή στο «Limberty», αλλά δεν μπορούσαν να την μετουσιώσουν σε κάποιο γκολ. Κι αυτό διότι ο Τζόουνς δεν μπορούσε να κάνει το κάτι... παραπάνω στην τελική προσπάθεια και μοιραία οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το 0-0 να παραμένει!
Ο Μονκ με το... καλημέρα στην επανάληψη έκανε αλλαγή κι έβαλε στον αγώνα τον Πάμπλο Ερνάντεζ. Κι αυτός ήταν που έδωσε στο 47’ την πάσα στον Ρούτλετζ, με τον τελευταίο να βγαίνει φάτσα με τον Μάρσαλ και να πλασάρει εύστοχα για το προβάδισμα των «κύκνων»! Στο... καπάκι, θα μπορούσε η Κάρντιφ να ξαναμπεί στο ματς, όμως το φοβερό σουτ του Μπέλαμι από μακριά σταμάτησε στο δοκάρι του Βορμ, ενώ στη συνέχεια και οι δύο ομάδες είχαν από μια κλασική ευκαιρία για να αλλάξουν εκ νέου τις ισορροπίες. Και τελικά στο 79’ οι γηπεδούχοι έβαλαν πρόωρο τέλος στην «τελετή», όταν από κοντά ο Ντάιερ έπιασε την κεφαλιά και διπλασίασε τα τέρματά τους. Ουσιαστικά σε εκείνο το σημείο... ολοκληρώθηκε το ματς, με τον Μπονί πέντε λεπτά πριν το τέλος να σκοράρει –με τον ίδιο τρόπο- και να βάζει το... κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 3-0!


Swansea City 3-0 Cardiff City All Goals από all-goals

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
Σουόνσι: Βορμ, Ρέινχελ, Τσίκο Φλόρες, Γουίλιαμς, Ντέιβις, Μπρίτον, Ντε Γκούζμαν (69’ Κάνας), Έμνες (46’ Πάμπλο Ερνάντεζ,), Ντάιερ, Ρούτλετζ, Μπονί
Κάρντιφ: Μάρσαλ, Τζον, Κόλκερ, Τέρνερ, Φάμπιο (69’ ΜακΝιούτον), Γουάιτινγχαμ, Μεδέλ, Κιμ, Ζαχά (77’ Ματς), Μπέλαμι, Τζόουνς


Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: