Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Βενγκέρ: «Θέλω να μείνει ο Σανιά, αλλά...»

Αποκαλυπτικός αναφορικά με την υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Μπακαρί Σανιά ήταν με δηλώσεις του ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος αφού πρώτα τόνισε την επιθυμία του ο Γάλλος να μείνει στην ομάδα, στη συνέχεια τόνισε πως η αίσια κατάληξη δεν είναι στο χέρι του.
Ο Γάλλος αμυντικός της Άρσεναλ δεν έχει υπογράψει ακόμα το νέο του συμβόλαιο με τους «κανονιέρηδες» αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.
Παρά το γεγονός ότι ο Αρσέν Βενγκέρ έχει εκφράσει ξεκάθαρα την επιθυμία του για την παραμονή του Σανιά στην ομάδα, ο 31χρονος εμφανίζεται διστακτικός για την ανανέωση της συνεργασίας του.
Ο Αλσατός τεχνικός με δηλώσεις του έδειξε κατανόηση και ευελπιστεί σε θετική έκβαση, παρά το γεγονός ότι οι δύο πλευρές δεν είναι κοντά στη συμφωνία αυτή τη στιγμή.
«Όταν λέω ότι περιμένω ο Σανιά να μείνει, σημαίνει κάτι παραπάνω ότι απλά το θέλω. Το ελπίζω στο τέλος να είμαι σωστός. Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε κοντά. Επειδή είναι αμυντικός, είμαστε έτοιμοι να του προσφέρουμε παραπάνω από ένα χρόνο», σημείωσε πρωτίστως.
«Είναι ένα σημαντικό συμβόλαιο για εκείνον. Είναι 31 χρονών και μπορώ να το καταλάβω. Θέλει να κρατήσει ανοιχτές τις επιλογές του. Δεν είμαι εντάξει με αυτό, επειδή θα ήθελα να υπογράψει από τώρα, αλλά πρέπει να το αποδεχτώ. Είναι ελεύθερος να κάνει την επιλογή του», επεσήμανε μεταξύ άλλων.Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: