Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Να ποιον πήγε να κλέψει ο Ιβάν από ΠΑΟ!!

Ποιον ποδοσφαιριστή των "πράσινων" είχαν στη λίστα τους οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και γιατί δεν προχώρησε, τελικά, το θέμα; Ο σκύλος έχει τις απαντήσεις... Οι πληροφορίες για το συγκεκριμένο θέμα έρχονται από Θεσσαλονίκη μεριά, καθώς στο "στρατόπεδο" του ΠΑΟΚ έχει πολλές συμπάθειες ο Τάσος Λαγός! Που ναι μεν τώρα έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό με νέο συμβόλαιο, αλλά λίγο καιρό πριν το θέμα του ήταν στο αέρα!
Με αποτέλεσμα στον Δικέφαλο να κάνουν σκέψεις για τον νεαρό άσο, καθώς είναι γνωστό ότι θέλουν να φτιάξουν ελληνικό κορμό στην ομάδα. Για τους βιαστικούς, να θυμίσουμε ότι εκείνη την περίοδο ο ΠΑΟΚ είχε μόνο τον Τζιόλη και τον Λαζάρ στο ρόστερ του, καθώς οι Μαντούρο και Νάτχο δεν υπήρχαν ούτε στο... ρεπορτάζ του συλλόγου!
Το όνομα του Λαγού, λοιπόν, έπαιξε στις συζητήσεις των ανθρώπων του Δικέφαλου, ασχέτως αν δεν προχώρησε η περίπτωσή του. Ο ΠΑΟΚ, άλλωστε, άλλαξε το επίπεδο του στα χαφ, με τις κινήσεις που έκανε. Ίσως και για να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στις καλές σχέσεις που έχουν οι διοικήσεις των δύο ομάδων, αφού ήταν σε όλους γνωστό ότι οι "πράσινοι" επιθυμούσαν την παραμονή του νεαρού άσου στην ομάδα...
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: