Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Ξέχασαν να φορέσουν τα ψηλοτάκουνα!

Τι δουλειά, ρε, έχουμε εμείς ηλιογέννητοι μεσόγειοι με πατινάζ και σκι; Θα μας φύγει κανένας πόντος από το καλσόν! Ο Αποδυτηριάκιας για την τελετή έναρξης στο Σότσι...
Ηταν ένα ακριβοπληρωμένο και ακριβοθώρητο σώου, όπως συμβαίνει συνήθως στους Ολυμπιακούς Αγώνες, Ακόμα και στους χειμερινούς. Τελετή έναρξης. Μια επίδειξη δύναμης των Ρώσων από όλες τις απόψεις. Να κρατήσουμε την καλλιτεχνική κουλτούρα και να πετάξουμε τα εφέ πλατιάς κατανάλωσης στα σκουπίδια
Επαιξαν στα σίγουρα με μπαλέτα, Τσαϊκόφσκι και κοζάκους. Εβαλαν και τον Τολστόι στο παιχνίδι με μια εμπνευσμένη αναπαράσταση του "Πόλεμος και Ειρήνη". Λοξοκύτταξαν και προς δύση μερηά, σε δυο σκηνές. Α, μην το ξεχάσω. Εμφανίστηκε και ο Μίσα. Ποιος; Η μασκώτ που έχει μείνει στην Ιστορία των ολυμπιακών αγώνων ως η πιο επιτυχημένη. Αυτή που λάνσαρε η Μόσχα το 1980. Ενα αρκουδάκι, με τη διαφορά ότι στο Σότσι, ο Μίσα ήταν αρκουδάρα σε διαστάσεις Γκοτζίλα.
Ο Μπαχ, καμμία σχέση με τον Γιόχαν Σεμπάστιαν. Αυτος, ο πρόεδρος της ΔΟΕ μίλησε για επένδυση της χώρας στο μέλλον. Εκανε αβαβά ότι οι αγώνες αποδεικνύονται μια μαύρη τρύπα με πολλά λεφτά πεταμένα μέσα της και τα οποία εμφανίζονται ως δια μαγείας στην τσέπη των φορολογουμένων. Σε κάθε περίπτωση από εκεί επιστρέφουν και πάλι στο κυπάρικο κράτος, που προηγουμένως τα μοίρασε αφειδώς για να μαγέψει το σύμπαν με την τελετάρα του.
Στις φωτογραφίες που έβλεπα από τους επίσημους, έλειπαν πολλοί πρόεδροι και πρωθυπουργοί. Μόνο οι Βασιλείς ήταν άπαντες παρόντες. Οι νυν και οι τέως. Ναι, ο Γλύξμπουργκ με την κυρά του ήταν εκεί. Τον Παπούλια, που λένε ότι ανηφόρισε προς τον Καύκασο, δεν τον είδα.
Μετά αρχίσανε άλλα κόλπα. Γιατί οι Γερμανοί φόραγαν κάτι στολές λαχούρια, στα χρώματα του ουράνιου τόξου. Επειδή είναι κακόγουστοι. Οοοοχιιιι θα σου πει ο ψαγμένος. Ηθελαν να διαμαρτυρηθούν για το νόμο Πούτιν εναντίον της gay προπαγάνδας. Βεβαίως, θα μπορούσα να υπερθεματίσω ότι ξέχασαν τα ψηλοτάκουνα, έστω κι αν είναι ολίγον άβολα στο χιόνι.
Και γιατί όχι, δηλαδή. Οι άλλοι από τα νησιά Κέυμαν, εκεί που λαμογιάρουν όλο το μαύρο χρήμα, έσκασαν στον ψόφο με βερμούδες και λουλουδωτά πουκάμισα λες και βρισκόντουσαν σε παραλία προσκεκλημένοι σε μπητς πάρτυ, με δυνατά κοκταίηλ.
Σαράποβα και Ισιμπάγεβα έκαναν το ντου με τη φλόγα, από κοντά και ο τιτανοτεράστιος παλαιστής Καρέλιν. Ηταν οι μόνοι αναγνωρίσιμοι αθλητές κι αυτό διότι προέρχονται από τους καλοκαιρινούς αγώνες, δηλαδή τους κανονικούς ολυμπιακούς. Τι δουλειά, ρε, έχουμε, εμείς ηλιογέννητοι μεσόγειοι με τα χόκεϋ, πατινάζ και σκι; Θα μας φύγει κανένας πόντος από το καλσόν.

ΤΟ ΣΟΤΣΙ υποδέχεται τον κόσμο και ξεβρακώνεται, γράφει ο apodytiriakias.gr

Μπουρδελιάρα έγινε και η Ρωσία. Ήμουν στη Μόσχα, στους πρώτους ολυμπιακούς αγώνες επί κομουνιστικού  εδάφους και σκέφτομαι πόσο γρήγορα και, κυρίως, πόσο απλά γίνονται οι θεωρούμενες ιστορικές αλλαγές.
Οι ανατροπές, πολιτικές και κοινωνικές, για τις οποίες γράφουν και ξαναγράφουν τις παπαριές τους ιστορικοί και διάφοροι περίεργοι αναλυτές.
Ολυμπιακοί αγώνες χειμερινοί στη Ρωσία και ρεκλαμάρονται με γκόμενες, μοντέλες, ημίγυμνες, ψιλοξεβράκωτες και αισθησιακές. Η Ρωσία μετά από 70 χρόνια πριν σκάσει η περεστρόικα είχε κι αυτή τα απωθημένα της να αμερικανοποιηθεί. Γι' αυτό, σε κάθε ευκαιρία, ξεσαλώνει.
Θυμάμαι, που λες, Αύγουστος 1980, στους ολυμπιακούς αγώνες της Μόσχας, επί Λεωνίδα Μπρέζνιεφ, ένας στρατός από μαθήτριες και φοιτήτριες που είχαν “επιστρατευθεί” για τις υπηρεσίες της διοργάνωσης. Σεμνά πράγματα, όχι πουτανίστικα, άλλο ότι το κοριτσομάνι ήθελε να τακιμιάσει στο πονηρό. Υπήρχε μια εγκράτεια, όμως, έπαιζαν κάποια όρια, όχι αυτό το σημερινό χάλι.
Κάνεις ολυμπιακούς αγώνες. Πού κολλάνε τα προκλητικά μπικίνι και τα σέξυ ντυσίματα που φαντασιώνουν άσχετα με τον αθλητισμό πράγματα;

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: