Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Του Κίτσου η… μπάλα κάθονταν!!

Μεγάλη νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 επί του Παναιτωλικού με γκολ του Κίτσου, που μπήκε δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ματς. Ντεμπούτο με γκολ για τον Ρουμάνο μεσοεπιθετικό.

Του Κίτσου η… μπάλα κάθονταν!
Φινάλε με γκολ στην αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός με τους Ηπειρώτες να είναι αυτοί που χαμογελούν, ύστερα από το τέρμα του νεοαποκτηθέντα Κίτσου στο 90+4’, που διαμόρφωσε το 1-0 στους «Ζωσιμάδες». Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός που αποκτήθηκε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, έκανε το ιδανικό ξεκίνημα στην καριέρα του στην Ελλάδα, καθώς σκόραρε στο πρώτο του παιχνίδι, με τη νέα του ομάδα.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο και οι φάσεις που δημιούργησαν οι δύο ομάδες ελάχιστες, ενώ η μοναδική κλασσική φάση για γκολ ήταν στο 75’ για τους φιλοξενούμενους με τον Καμαρά, που έχασαν από το πρώτο τέταρτο τον Θεοδωρίδη, που αποκόμισε μυϊκό τραυματισμό.

Τους 32 πόντους έφτασαν οι Ηπειρώτες και μετρούν πλέον 9 νίκες και τέσσερις στο γήπεδο τους, ενώ ξεπέρασαν τους Αγρινιώτες που παρέμειναν στους 31 βαθμούς, οι οποίοι έχουν μία νίκη, 3 ισοπαλίες και 9 ήττες μακριά από το Αγρίνιο.

Το ματς

Ο Παναιτωλικός, αν και φιλοξενούμενος, μπήκε καλύτερα στο ματς, έχοντας την κατοχή της μπάλας στο πρώτο τέταρτο, ελέγχοντας το παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να έχει χάσει κάποια καλή ευκαιρία. Από την άλλη οι γηπεδούχοι έκαναν πολλά λάθη στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Ωστόσο, η αναγκαστική αλλαγή του Θεοδωρίδη, ο οποίος υπέστη μυϊκό τραυματισμό στο 15ο λεπτό, που είχε ως αποτέλεσμα και μια εσωτερική αλλαγή, αποσυντόνισε τους Αγρινιώτες. Ο Νταλμά που μπήκε στο ματς αγωνίστηκε δεξιά και ο Μπακάκης, που έπαιζε αριστερά μέχρι εκείνη τη στιγμή, μεταφέρθηκε αριστερά.

Κορυφαία στιγμή για τους γηπεδούχους ήταν αυτή του Γιάκου στο 25’, όταν το σουτ του Έλληνα μεσοεπιθετικού πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι του Ράφαελ. Οι Ηπειρώτες προσπαθούσαν να δημιουργήσουν με γεμίσματα, αλλά ο Μπικέι, ο οποίος είναι πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι, δεν αντιμετώπισε πρόβλημα. Οι φιλοξενούμενοι έγιναν απειλητικοί δέκα λεπτά αργότερα όταν ο Μπακάκης έκανε δυνατό σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά έδιωξε ο Βελλίδης.

Στην επανάληψη, αγώνας είχε την ίδια εικόνα, με τις δύο ομάδες να είναι «σφιχτές» στη δημιουργία φάσεων, ενώ δεν και πάλι δεν υπήρχε ρυθμός στην αναμέτρηση. Οι παίκτες του ΠΑΣ κρατούσαν περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους, από τους αντιπάλους τους, που προσπαθούσαν να γίνουν απειλητικοί μέσω αντεπιθέσεων. Μάλιστα, έχασαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 76’ με το σουτ του Καμαρά να φεύγει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Βελλίδη. Ωστόσο, παρότι δεν «μύριζε» γκολ το ματς, τιμωρήθηκαν στην τελευταία φάση του παιχνιδιού όταν ο Κίτσου έκανε το 1-0, δίνοντας τη νίκη στη ομάδα του.




Control room





ΠΑΣ Γιαννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος,Κολοβέτσιος, Στρούνα, Τσουκαλάς, Λίλα, Γιάκος (61’ Βίλα), Ακόστα, Κοροβέσης και Ίλιτς.

Στον πάγκο οι: Σωτηρίου, Κυβελίδης, Μπέριος , Λεάντρο, Κίτσου, Ντάσιος.

Παναιτωλικός (Χάβος): Ράφαελ, Ανίν, Μπικέι,Κούσας, Γκάλο, Τζούνιορ, Σφακιανάκης, Μπακάκης (67’ Μπόγιοβιτς), Γοδόι (84’ Παπουτσογιαννόπουλος ), Θεοδωρίδης (15’ Νταλμά) και Καμαρά.

Στον πάγκο οι: Καλί, Κουτρομάνος, Μύγας και Στεφανάκος.

Διαιτητής: Βοσκάκης

Γήπεδο: «Ζωσιμάδες»
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: