Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Εκτός αποστολής ο Μήτρογλου!!

Κι άλλο θα περιμένουν οι φίλοι της Φούλαμ για να δουν τον Κώστα Μήτρογλου! Ο Ρενέ Μόλεστιν έκρινε ότι ο διεθνής φορ είναι ανέτοιμος και τον άφησε εκτός ενόψει Μάν. Γιουνάιτεντ. Έξω κι ο Καραγκούνης.

Εκτός αποστολής ο Μήτρογλου!
Τελικά δεν ήταν «μπλόφα» οι δηλώσεις του Ρενέ Μόλεστιν για την συμμετοχή του Κώστα Μήτρογλου στο σημερινό παιχνίδι της Φούλαμ στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ολλανδός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον Έλληνα επιθετικό, αν και πριν από λίγες μέρες η διοίκηση των «cottagers» έδωσε 15 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για να τον εντάξει στο δυναμικό της ομάδας.

Αρκετοί από τους οπαδούς του βρετανικού συλλόγου ανυπομονούσαν για το ντεμπούτο του διεθνούς άσου, όμως αυτό παίρνει… παράταση και αυτό θα γίνει μόλις ο προπονητής του κρίνει ότι είναι 100% έτοιμος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μόλεστιν είχε δηλώσει στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου εν όψει του σημερινού ματς: «Είχε έναν τραυματισμό. Γι' αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Επίσης, ήρθε από το ελληνικό πρωτάθλημα που είναι εντελώς διαφορετικό από την Premier League, άρα πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι οι άνθρωποι μας θα τον βοηθήσουν να γίνει όσο το δυνατόν γρήγορα καλά».

Πέραν του Μήτρογλου, εκτός αποστολής έμεινε και ο Γιώργος Καραγκούνης, κάτι που δεν συνηθίζεται, αφού ο αρχηγός της Εθνικής είναι σχεδόν μόνιμα στους «εκλεκτούς». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: