Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Ρεάλ για κούπα!

Όχι μόνο πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, επικρατώντας 98-66 της Σαραγόσα, αλλά η Ρεάλ το έκανε με τον πλέον πειστικό τρόπο. Έξι Μαδριλένοι με διψήφιο αριθμό πόντων, μόνος του ο Σερμαντίνι.

Ρεάλ για κούπα!
Την ευκαιρία να διεκδικήσει το Κύπελλο Ισπανίας θα έχει την Κυριακή η Ρεάλ Μαδρίτης. Η «βασίλισσα» επικράτησε στα ημιτελικά της Σαραγόσα με σκορ 98-66 και πέρασε στον μεγάλο τελικό όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στις Μπαρτσελόνα και Βαλένθια.

Μόνο το πρώτο δεκάλεπτο ήταν... σχετικά ντέρμπι, όπου οι Μαδριλένοι προηγούνταν με μόλις επτά πόντους (22-15). Στη συνέχεια η επίθεση πήρε φωτιά, η διαφορά ανέβηκε πάνω από τους 10, πάνω από τους 20, πάνω από τους 30 και τελικά έκλεισε στο +32 για την ομάδα του Λάσο!

Πλουραλισμός για ακόμα μια φορά από πλευράς Ρεάλ που είχε έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Ρούντι Φερνάντεθ με 16, Μίροτιτς με 15, Σέρχιο Ροντρίγκεθ 13, από 12 οι Γιουλ και Κάρολ, ενώ 11 πρόσθεσε ο Ρέγες. Ο Μπουρούσης έμεινε στους 4 πόντους, ενώ μάζεψε και 5 ριμπάουντ.

Για τους ηττημένους, πάλευε μόνος του ο Σερμαντίνι που είχε 19 πόντους κι 8 «σκουπίδια». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: