Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Και τώρα... Ρεάλ-Μπαρτσελόνα!!

«Clasico» στο φετινό τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας! Όσο εύκολα «τσέκαρε» εισιτήριο η Ρεάλ Μαδρίτης, άλλο τόσο το έκανε και η Μπαρτσελόνα που νίκησε 89-81 την Βαλένθια.

Και τώρα... Ρεάλ-Μπαρτσελόνα
Αυτό που περίμεναν όλοι από τη στιγμή της κλήρωσης θα γίνει! Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης θα «μονομαχήσουν» για την κούπα του Κυπέλλου Ισπανίας (Κυριακή, 19:00)!

Η «βασίλισσα» είχε κλείσει από νωρίς το εισιτήριό της, με τους Καταλανούς να... ακολουθούν αφού δεν συνάντησαν ακόμα δυσκολία απέναντι στη Βαλένθια, της οποίας επιβλήθηκαν με σκορ 89-81.

Ουσιαστικά τα πάντα είχαν κριθεί από την πρώτη κιόλας περίοδο. Όταν οι «μπλαουγκράνα» είχαν «εξωπραγματική» επίδοση στην επίθεση, βάζοντας 31 πόντους, την ώρα που δέχθηκαν μόλις 9!

Στο υπόλοιπο του αγώνα, έγινε μια συντήρηση από την ομάδα του Πασκουάλ, οι «νυχτερίδες» προσπάθησαν να μειώσουν, αλλά ρεαλιστικές ελπίδες να επιστρέψουν στη διεκδίκηση της νίκης δεν υπήρχαν κι απλώς κατάφεραν να ηττηθούν με πιο «φυσιολογικό» σκορ.

Ο Ναβάρο ήταν πρώτος σκόρερ με 20, ενώ ο Τόμιτς έβαλε 16 κι ο Νάχμπαρ 14. Ο Παπανικολάου ήταν εξίσου καλός, πετυχαίνοντας 9 πόντους και μαζεύοντας 6 ριμπάουντ. Για τους ηττημένους πάλευε ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, Ρομέιν Σάτο που είχε double double με 21 πόντους κι 11 ριμπάουντ.

Προημιτελικά

Ρεάλ Μαδρίτης-Γκραν Κανάρια 83-60
Ουνικάχα Μάλαγα-Σαραγόσα 74-79
Βαλένθια-Λαμποράλ Κούτσα 74-73
Μπαρτσελόνα-Κανάριας 102-60

Ημιτελικά

Ρεάλ Μαδρίτης-Σαραγόσα 98-66
Βαλένθια-Μπαρτσελόνα 89-81

Τελικός (Κυριακή)

Ρεάλ Μαδρίτης- ΜπαρτσελόναΠηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: