Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Ντέρμπι με... άρωμα!!

«Ντου από Παντού» για το ντέρμπι της Λεωφόρου και για ποιο λόγο θα υπάρχει κι άρωμα πλέι οφ. Το γόητρο, η ενίσχυση και το ρόστερ... Βαθμολογικά, το ενδιαφέρον είναι μάλλον περιορισμένο. Με την έννοια ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για την 2η θέση στην κανονική σεζόν, ενώ ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα χάσει την είσοδο στα πλέι οφ. Δεν παίζονται δα και τόσα πολλά στο σημερινό ντέρμπι.
Το γόητρο
Αν και πάντα, βέβαια, υπάρχει και το γόητρο σ’ αυτά τα ματς. Ο Παναθηναϊκός θέλει την ρεβάνς για την ήττα στο πρώτο ματς και ο δικέφαλος να επιβεβαιώσει την κυριαρχία του.
Κι άρωμα
Σήμερα, όμως, θα υπάρχει κι άρωμα πλέι οφ σ’ αυτό το παιχνίδι. Με την έννοια ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει κάνει και τις γκέλες του, όμως η αλήθεια είναι ότι έχει βελτιωθεί αρκετά από την έναρξη του πρωταθλήματος μέχρι τώρα. Και μπορεί μέχρι τα πλέι οφ να έχει ανέβει κι άλλο.
Ενισχύθηκε
Ο ΠΑΟΚ έχει τα σκαμπανεβάσματά του, αλλά ενισχύθηκε σημαντικά απ’ ό,τι φαίνεται, ωστόσο εκτός έδρας έχει ένα θεματάκι κι έχει πετάξει αρκετούς πόντους.
Είναι ντέρμπι
Οι δυο πιο βαριές φανέλες, λοιπόν, στα πλέι οφ θα είναι ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός. Είτε ο ένας είναι το φαβορί για το εισιτήριο για τα προκριματικά τσάμπιονς λιγκ, είτε ο άλλος όχι, όταν παίζουν μαζί είναι ντέρμπι.
Μπορεί να κοντραριστούν
Συνεπώς, ανάλογα με την διαφορά που θα μπούνε οι δυο ομάδες στα πλέι οφ, αλλά και την κατάσταση που θα είναι τότε, μπορεί να βρεθούνε και να κοντράρονται για το εισιτήριο.
Ρόστερ και Πέτριτς
Επαναλαμβάνω. Το φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ. Έχει σαφώς πιο ποιοτικό ρόστερ. Ωστόσο, κατά διαστήματα προβληματίζει αρκετά.
Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός περιμένει πολλά από τον Πέτριτς. Αν στην πορεία προσφέρει, τότε θα ανέβει σκαλοπάτι και μπορεί να γίνει πιο ανταγωνιστικός. Μην ξεχνάμε ότι και οι φανέλες πάντα παίζουν τον ρόλο τους.
Στο τσακ
Από εκεί και πέρα, βέβαια, το ότι ο π.χ. Ατρόμητος έχασε στο τσακ πέρυσι το εισιτήριο για τα προκριματικά, είναι αλήθεια. Και δείχνει αξιοθαύμαστη σταθερότητα φέτος. Συνεπώς, τίποτα δεν αποκλείεται.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: