Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Κριστιάνο και για σένα!!

Και χωρίς Κριστιάνο μπορεί! Σε ένα χορταστικό παιχνίδι στο «Μπερναμπέου», η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 4-2 της Βιγιαρεάλ και ανέβηκε εκ νέου στην κορυφή (με ματς περισσότερο).

Κριστιάνο και για σένα! (video)
Στο ένα απ’ τα τρία παιχνίδια που θα κληθεί να δώσει χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο, η Ρεάλ Μαδρίτης τα πήγε μια χαρά!

Με τον Μπέιλ να επιστρέφει στην ενδεκάδα, η «βασίλισσα» επικράτησε 4-2 της «σκληροτράχηλης» Βιγιαρεάλ και ανέβηκε εκ νέου στην κορυφή –σε ισοβαθμία με την Ατλέτικο Μαδρίτης που έχει ματς λιγότερο (παίζει αυτή την ώρα με την Αλμερία).

Ο... χορός τερμάτων άνοιξε νωρίς-νωρίς με τον Ουαλό άσο να σκοράρει στο 7’. Οι Μαδριλένοι συνέχισαν την πίεση κι εν τέλει κατάφεραν στο 25’ να διευρύνουν το προβάδισμά τους. Ωστόσο, το «κίτρινο υποβρύχιο» έβαλε εν μέρει... φωτιά όταν στο 43’ ο Μάριο μείωσε με υπέροχο τέρμα.

Κι ενώ φαινόταν πως η κατάσταση είναι ρευστή –με τη διαφορά στο ένα τέρμα- ήρθε ο εξαιρετικός το τελευταίο διάστημα, Χεσέ να σκοράρει στο 64’ και να διώξει το όποιο άγχος. Προσωρινά βέβαια, γιατί πέντε λεπτά αργότερα με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ ο Τζιοβάνι μείωσε ξανά! Τελικά, ο Μπενζεμά στο 76’ έγραψε το τελικό 4-2 –με το δεύτερο προσωπικό του γκολ- και ουσιαστικά ηρέμησαν οι πάντες στην Μαδρίτη! Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: