Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΠΑΟΚ δεν ξέχασε τον Κατσούρη!

Τη μνήμη του Παναγιώτη Κατσούρη, ο οποίος σε ηλικία 21 ετών έχασε ξαφνικά τη ζωή του στις 9 Φεβρουαρίου 1998, τίμησε χθες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία σήμερα εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Ο ΠΑΟΚ δεν ξέχασε τον Κατσούρη
(Photo: paokfc.gr)
Κανείς στην οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν ξεχνά τον τραγικό τρόπο που έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 21 ετών στις 9 Φεβρουαρίου 1998, ο Παναγιώτης Κατσούρης.

Χθες τελέστηκε το μνημόσυνο του νεαρού ποδοσφαιριστή, στο οποίο έδωσαν το «παρών» ο πρόεδρο της ΠΑΕ, Ζήση Βρύζα, ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Κώστας Ιωσηφίδης και ο Παντελής Κωνσταντινίδης.

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησαν ο Στέφανος Αθανασιάδης και ο Στέλιος Κίτσιου.

inner

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Ουδείς μπορεί να προβλέψει τα σχέδια της μοίρας. Ο Παναγιώτης Κατσούρης, ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, στα 21 του χρόνια, είχε όλο το μέλλον μπροστά του. Μέχρι που ξαφνικά, σε μια στιγμή, όλα χάθηκαν. Το νήμα της ζωής του κόπηκε άδικα το βράδυ της 9ης Φεβρουαρίου 1998 όταν το αυτοκίνητό του έφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε στο στηθαίο της γέφυρας στην περιοχή της Θέρμης.

Οταν ένα παλικάρι 21 ετών φεύγει απ’ τη ζωή το τελευταίο που έχει σημασία είναι το ποδόσφαιρο. Ο Παναγιώτης Κατσούρης, όμως ήταν και παραμένει μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΠΑΟΚ. Φορούσε τη φανέλα του και θα είναι για πάντα ένα ζωντανό κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου γιατί κανείς ποτέ δεν πρόκειται να τον ξεχάσει.

Ο Παναγιώτης Κατσούρης γεννήθηκε στις 28 Οκτωβρίου 1976 και ήρθε στον ΠΑΟΚ από τη Νάουσα το καλοκαίρι του 1996. Μέλος της εθνικής ομάδας των ελπίδων ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα γι’ αυτό και γρήγορα καθιερώθηκε στον ΠΑΟΚ με τη φανέλα του οποίου έκανε ντεμπούτο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος 1996-97, στο ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 3-1 στις 8 Σεπτεμβρίου 1996, με προπονητή τον Σουηδό Γκίντερ Μπένγκτσον και συμπαίκτες τον Θόδωρο Ζαγοράκη, τον Ζήση Βρύζα, αλλά και τους Μιχόπουλο, Τασιόπουλο, Αλεξίου, Ζαφειρίου, Πις, Τουρσουνίδη, Γ. Αναστασιάδη, Ζουμπούλη, Χάβο, Καπετανόπουλο, Ντιμκόφσκι.

Η τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ήταν στις 25 Ιανουαρίου 1999 κατά σύμπτωση και πάλι εναντίον του ΟΦΗ, αυτή τη φορά μέσα στο γήπεδο της Τούμπας, όπου αγωνίστηκε ως αλλαγή για 12 λεπτά.

Συνολικά με τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε σε 29 αγώνες πρωταθλήματος, Κυπέλλου και Ευρώπης, πετυχαίνοντας 3 γκολ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: