Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

«Δώσαμε χαρά στις οικογένειες των θυμάτων»

Στην ιδιαιτερότητα της ημέρας στάθηκε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βέροιας ο Τσόρι Ντομίνγκες, που αφιέρωσε το διπλό στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας της Θύρας 7.

«Δώσαμε χαρά στις οικογένειες των θυμάτων»
Απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του στον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε ο MVP της αναμέτρησης με τη Βέροια, Τσόρι Ντομίνγκες. Ο Αργεντινός χαφ, μιλώντας στην κάμερα της NOVA στάθηκε επίσης στην ιδιαιτερότητα της ημέρας και αφιέρωσε τη νίκη στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας της Θύρας 7.

«Όπως είπατε και εσείς πολύ ιδιαίτερη μέρα για τον σύλλογο. Καταφέραμε να πάρουμε χαρά από τη νίκη αλλά και να δώσουμε χαρά στις οικογένειες των θυμάτων. Δεν έχει σημασία ο αριθμός των γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος ήταν πολύ καλός. Εμείς δεν δώσαμε το καλύτερο δυνατό. Τα διορθώσαμε αυτό στο δεύτερο μέρος. Έχουμε πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε αλλά και να διορθώσουμε.

Νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Δεν είναι όμως ευχαριστημένος από το πρώτο μέρος που κάναμε. Ευτυχώς στο δεύτερο αλλάξαμε εικόνα. Προσωπικά νιώθω καλά στην ομάδα. Στους προηγούμενους αγώνες δεν είχα τόσο μεγάλη συμμετοχή. Τώρα όμως είμαι πολύ καλά» ήταν τα λόγια του.

«Παίξαμε για τη Θύρα 7»
Στους αδικοχαμένους οπαδούς της Θύρας 7 αφιέρωσε τη σημερινή νίκη του Ολυμπιακού στη Βέροια (5-0) ο Γιάννης Μανιάτης.

Μιλώντας στη NOVA, o μέσος των «ερυθρόλευκων» τόνισε ότι η ομάδα έπαιξε γι’ αυτούς, ενώ δεν παρέλειψε ν’ απαντήσει και για το νέο μουδιασμένο ξεκίνημα που έκανε.

«Σίγουρα για εμάς ήταν σημαντική μέρα, θέλαμε να νικήσουμε και να αφιερώσουμε τη νίκη στην Θύρα 7. Σήμερα παίξαμε γι' αυτούς. Θλιβερή μέρα, δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ», είπε χαρακτηριστικά ο Μανιάτης.

Αναφερόμενος, δε, στο παιχνίδι, σημείωσε: «Σίγουρα δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά, παρόλο που ο προπονητής μας έχει ζητήσει να μπαίνουμε δυνατά και πιο συγκεντρωμένα. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε στροφές. Παίξαμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε, βάλαμε πέντε γκολ και ευχαριστήσαμε τον κόσμο.

Δεν υπάρχει εξήγηση για το μουδιασμένο ξεκίνημα. Κάθε εβδομάδα μας λέει ο προπονητής να ξεκινάμε πολύ δυνατά, αλλά… Αν και μας έχει στοιχίσει κάποιες φορές, όπως στο Περιστέρι, εμείς δε προσέχουμε. Δεν μπορώ να δώσω εξήγηση, αλλά πρέπει να το βελτιώσουμε. Στο Περιστέρι θα πάμε δυνατά να νικήσουμε, γιατί και το Κύπελλο είναι στους στόχους μας»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: