Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Σάντσεζ: «Παραμονή με 35 βαθμούς»

Έβγαλε τα «κομπιουτεράκια» για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα ο Λόρι Σάντσεζ μετά την εντός έδρας επικράτηση απέναντι στην Ξάνθη με σκορ 2-0.

Σάντσεζ: «Παραμονή με 35 βαθμούς»
Απόλυτα ευχαριστημένος από τη νίκη του Απόλλωνα απέναντι στην Ξάνθη εμφανίστηκε ο Λόρι Σάντσεζ. Ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, χαρακτήρισε MVP τον τερματοφύλακα της ακριτικής ομάδας, ενώ όσον αφορά τον στόχο της παραμονής δήλωσε πως είναι εφικτός αν η ομάδα του συγκεντρώσει 35 βαθμούς.

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας μας. Ήταν μια άκρως επαγγελματική απόδοση, αξίζαμε τη νίκη, που είναι δίκαιη σε ένα ματς που MVP ήταν ο αντίπαλος τερματοφύλακας, ο οποίος έκανε 5-6 πολύ σημαντικές επεμβάσεις.

Ήταν μια αναμέτρηση τεσσάρων ουσιαστικά βαθμών κόντρα στην Ξάνθη, γιατί σε περίπτωση ισοβαθμίας θα έχουμε πλέον το πλεονέκτημα. Και βέβαια συγχαρητήρια και στους οπαδούς μας που μας βοήθησαν. Έκαναν πολλή φασαρία και είχαν σημαντική συμβολή στο αποτέλεσμα».

Aν συνεχίσουμε με πάθος, ευφυΐα και σύστημα, θα τα καταφέρουμε. Με 35 βαθμούς μπορούμε να μείνουμε. Αν πιάσουμε 35 βαθμούς και υποβιβαστούμε, θα είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: