Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Καλλονή... ξανά!!

Ύστερα από τρία ματς χωρίς νίκη, η Καλλονή επέστρεψε στις επιτυχίες. Κάνοντας «μεστή» εμφάνιση οι νησιώτες επικράτησαν 1-0 του Λεβαδειακού και πήραν απόσταση ασφαλείας. Σε μπελάδες οι Βοιωτοί.

Καλλονή... ξανά!
Πολύ σημαντική νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό πανηγύρισε η Καλλονή.

Οι νησιώτες επικράτησαν 1-0, χάρη στο αυτογκόλ του Μουλόπουλου (13’) που ήταν αρκετό για να τους επαναφέρει στα τρίποντα, ύστερα από τρεις αγωνιστικές.

Στους 29 πόντους οι νικητές που ξέφυγαν επτά από τον Πλατανιά που είναι τρίτος απ’ το τέλος. Απ’ την άλλη, η ομάδα του Καραγεωργίου είναι στο +2 από τους Χανιώτες και τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ζόρικα.

Το ματς:


Την ώρα που ο Λεβαδειακός έμοιαζε και ήταν πιο κινητικός και έδειχνε να κυνηγά με μεγαλύτερες αξιώσεις το γκολ, η Καλλονή ήταν που πήρε το προβάδισμα! Στο 13’ βγήκε στην αντεπίθεση, ο Μαρσέλο έκανε το σουτ κι ο Μουλόπουλος στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα! Προς στιγμήν οι Βοιωτοί έδειξαν αντανακλαστικά για να φτάσουν στην ισοφάριση, όμως μετά το 20’ οι νησιώτες πήραν τα ηνία του αγώνα κι άρχισαν να επιτίθενται για ακόμα ένα γκολ.

Ωστόσο, τα σουτ απ’ τους Μαρσέλο και Περόνε δεν ήταν τα καλύτερα δυνατά, με αποτέλεσμα είτε η μπάλα να φεύγει απευθείας άουτ, είτε ο Στρατηλάτης να είναι σε ετοιμότητα και να μην έχει πρόβλημα να κρατήσει την ομάδα του μέσα στο «κόλπο». Και το απέδειξε στο 39’, όταν ο Μαρσέλο έπιασε από μακριά τον «κεραυνό», αλλά ο γκολκίπερ του Λεβαδειακού του είπε ξανά «όχι» με εντυπωσιακή επέμβαση.

Ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος ήταν εξίσου ικανοποιητικός (μην ξεχνάμε και τις... άδειες κερκίδες του ΟΑΚΑ). Και ο Μουλόπουλος έχασε την μεγάλη ευκαιρία τόσο να εξιλεωθεί για το αυτογκόλ του νωρίτερα, όσο και να ξαναβάλει την ομάδα του στο «παιχνίδι» για κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, η προβολή του στο 55’ σταμάτησε στο δοκάρι και παρέμεινε το προβάδισμα για τους νεοφώτιστους. Ένα προβάδισμα που θα μπορούσε στην αμέσως επόμενη φάση να διευρυνθεί, όμως ο Λεοζίνιο έχασε απίστευτο τετ-α-τετ!

Ο Καραγεωργίου ανακάτεψε την «τράπουλα» έκανε αλλαγές για να βρει κάποια «χρυσή», όμως δεν φαινόταν πως οι Βοιωτοί μπορούσαν να απειλήσουν την εστία του Σιδεράκη. Είναι χαρακτηριστικό πως το τελευταίο ημίωρο πέρασε χωρίς την κλασική ευκαιρία, με την Καλλονή να κρατά σχετικά εύκολα το υπέρ της 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ!



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων


Καλλονή (Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Ζακουάνι, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Κεϊτά, Γιορέντε, Μαρσέλο (86’ Βάλιος), Λεοζίνιο (69’ Καλτσάς), Μανούσος, Περόνε (79’ Καζάκης)

Στον πάγκο για τους νησιώτες: Χογκ,, Νιαμπούγιου, Γιατζιτζόγλου, Κύπρου

Λεβαδειακός (Καραγεωργίου): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Σκέμπης (58’ Ροτζέριο), Κώτσιος, Χαραλάμπους, Ιντζίδης, Λαμπρόπουλος (34’ Βαρέλα), Κονέ, Μάντζιος, Ορτέγκα, Μιλοσάβλιεφ (76’ Καπό)

Στον πάγκο για τους Βοιωτούς: Πριζόφσκι, Μάγκας, Λυκογιάννης, Νικολάκης Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: