Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Για αυτό βάζει μπακ τον "Τριάντα" ο Αναστασίου!!

Γιατί ο "Ολλανδός" επιμένει με τον Τριανταφυλλόπουλο δεξιό μπακ, παρότι στην ομάδα υπάρχουν οι Σπυρόπουλος και Μαρινάκης; Η απάντηση στον σκύλο! Ο Γιάννης Αναστασίου έκανε για πρώτη φορά το πείραμα στις αρχές του πρωταθλήματος και, πλέον, πιο συχνά αγωνίζεται σαν δεξιός μπακ ο Τριανταφυλλόπουλος, παρά στα στόπερ!
Παρότι στην ομάδα υπάρχουν οι Σπυρόπουλος και Μαρινάκης, που είναι πολλά υποσχόμενοι. Αλλά, σύμφωνα με τον Έλληνα τεχνικό, αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα: δεν είναι τόσο καλοί αμυντικά όσο ο Τρινταφυλλόπουλος! Που από την άλλη, βέβαια, δεν έχει τις επιθετικές αρετές που έχουν οι Μαρινάκης και Σπυρόπουλος, αλλά αυτό είναι κάτι που, σε πρώτη φάση, δεν ενδιαφέρει τον Αναστασίου.
Η άμυνα του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα φέτος και το τελευταίο που θέλει ο "Ολλανδός" είναι να "τρώει" ο Παναθηναϊκός φάσεις (και) λόγω της όχι τόσο καλής αμυντικής αντίδρασης των Σπυρόπουλου-Μαρινάκη, σε σχέση με τον "Τριάντα".
Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει πως ο Αναστασίου είναι ικανοποιημένος με τη λύση ενός στόπερ στα πλάγια της άμυνας. Αλλά επιδιώκει να κερδίσει ό,τι καλύτερο μπορεί μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν και ο Παναθηναϊκός να κινηθεί για την απόκτηση δεξιού στόπερ...
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: