Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Μένει, αλλά έως το καλοκαίρι ο Ιγκλέσιας!!

Μέχρι το τέλος της σεζόν θα παραμείνει στον Ατρόμητο ο Ιγκλέσιας, καθώς ο σύλλογος του Περιστερίου δεν τον παραχωρεί σε αυτόν της Κίνας. Απέρριψε και νέα πρόταση των «μπλε» για ανανέωση ο Αργεντινός.

Μένει, αλλά έως το καλοκαίρι ο Ιγκλέσιας
Τη φανέλα του Ατρόμητου θα συνεχίσει να φοράει ο Ματίας Ιγκλέσιας -όπως φαίνεται- αλλά μέχρι το καλοκαίρι. To ενδιαφέρον της Τσανγκτσούν Γιατάι είναι δεδομένο, αλλά δύσκολα θα δώσει πάνω από 100.000 ευρώ στον σύλλογο του Περιστερίου, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει στον παίκτη πως δεν τον αφήνει τώρα.

Ωστόσο, υπάρχει και ρήτρα που είναι 250.000 ευρώ και αν την καταβάλουν οι κινέζοι, η ελληνική ομάδα δεν θα μπορέσει να κάνει τίποτα. Δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο, διότι το συμβόλαιο του Αργεντινού μέσου λήγει στο τέλος της σεζόν και κρίνονται πολλά τα λεφτά, αν και ο 29χρονος παίκτης προτιμάει να φύγει από τώρα. Οι ασιάτες του δίνουν 450.000 ευρώ ετησίως και συμβόλαιο 1+1 χρόνου.

Από εκεί και πέρα δύσκολα θα παραμείνει ο Ιγκλέσιας και την επόμενη σεζόν στον Ατρόμητο είναι λίγες, διότι οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν ούτε στη χθεσινή τους συνάντηση, με τον ποδοσφαιριστή να απορρίπτει τη νέα πρόταση που του έγινε για ανανέωση. Ο Ατρόμητος προσφέρει τετραετές συμβόλαιο, αλλά τα δεν έχουν γίνει γνωστά τα χρήματα που του δίνονται, αλλά πρόκειται για μεγάλη αύξηση σε σχέση μετά που παίρνει τώρα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: