Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

«Να αναλάβει την κηδεμονία του Παντελή η ΠΑΕ»

35374_front
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο εκπρόσωπος του Club Φίλων ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς, Τάσος Παπαϊωάννου, για την κατάσταση του μικρού Παντελή Κυριακίδη και την προσπάθεια που γίνεται.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τάσος Παπαϊωάννου:
Για το κλαμπ φίλων ΠΑΟΚ λαχαναγοράς:
“Ήμαστε μια παρέα φίλων που αποφασίσαμε να ιδρύσουμε αυτό το κλαμπ και έχουμε περάσει από τους συνδέσμους. Ήμαστε οικογενειάρχες πλέον και τα βλέπουμε από άλλη σκοπιά. Σαν κλαμπ λαχαναγοράς κάνουμε κάτι λίγο διαφορετικό”.
Για την προσπάθεια που γίνεται για τον Παντελή Κυριακίδη:
“Κάθε χρόνο προσπαθούμε να βοηθήσουμε κάποιον συνάνθρωπο μας. Πέρυσι βοηθήσαμε μαζί με τον κόσμο τον Μπάμπη Τσολακίδη .Φέτος θέλουμε να βοηθήσουμε τον παίκτη του ΠΑΟΚ, Παντελή Κυριακίδη και κάνουμε ότι μπορούμε. Νομίζαμε ότι λίγα βήματα θα είναι αρκετά αλλά χρειάζεται μια πιο μόνιμη λύση. Αν αναλογιστούμε πως ο πατέρας έχασε την ζωή του στο δυστύχημα και πως ο αδερφός είναι άνεργος ενώ η μητέρα έχει προβλήματα υγείας τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Οι παππούδες βοηθάνε όσο μπορούνε με την σύνταξη τους. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον  Σίμο Κουπελόγλου πρόεδρο του συλλόγου  “Αγάπη για το παιδί” ο οποίος έχει βοηθήσει πάρα πολύ προσφέροντας γιατρούς, λευκό ταξί και μια επιταγή των 350 ευρώ μέχρι τον Μάρτιο. Ξεκίνησαν  επίσης κάποιες εκπομπές στο “Extra” 3 όπου μας παραχώρησε πάλι ο σύλλογος αγάπη για το παιδί και μιλάμε για το πρόβλημα. Η κατάσταση είναι αναστρέψιμη και το παιδί μπορεί να ξυπνήσει”.
Για την κίνηση του Σαλπιγγίδη:
“Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μας τηλεφώνησε αυθόρμητα ως αρχηγός της ομάδας και υποσχέθηκε να μεσολαβήσει λίγο πιο ψηλά. Όσα χρήματα και να μαζέψουμε θα τελειώσουν. Ο Παντελής είναι μέρος του ΠΑΟΚ. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να φτάσουμε σε πιο ψηλά πρόσωπα ακόμα και στον μεγαλομέτοχο για να αναλάβει την κηδεμονία η ΠΑΕ και να βοηθήσει με κάποια δουλειά τον αδερφό του”.
Για την ανθρωπιά που υπάρχει:
“Βλέπαμε τον απλό κόσμο να μαζεύει τα κέρματα του. Υπάρχει ακόμα ανθρωπιά. Εγώ προσπαθώ να κάνω ότι μπορώ να βοηθάω και θέλω να υπάρχει διαφωνία. Χρειαζόμαστε εκτός από χρήματα και παρουσίες”.
Για του τουρνουά που θα ξεκινήσει:
“Εχθές το απόγευμα μου τηλεφώνησε ο αδερφός του Παντελή που επικοινώνησε με τον Πουρλιοτόπουλο και δόθηκε μια υπόσχεση. Από φέτος θα ξεκινήσει και θα γίνεται κάθε χρόνο ένα τουρνουά που θα λέγεται Παντελής Κυριακίδης και όλα τα έσοδα θα πηγαίνουν για την ενίσχυση της οικογένειας Φέτος για γίνει στις 28 Φεβρουαρίου και μία Μαρτίου. Λεπτομέρειες δεν υπάρχουν ακόμα καθώς το τηλεφώνημα έγινε χθες. Όλοι χρειαζόμαστε να κάνουμε κάτι και η κατάσταση είναι τρομερά δύσκολη. Το να βλέπεις ένα παιδί στο κρεβάτι του πόνου, καταλαβαίνει ο καθένας πως νιώθουμε”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: