Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Φαβορί ο Εντινγκά!!

Ο Ντελβίν Εντινγκά κερδίζει την εμπιστοσύνη του Μίτσελ και φαίνεται πως «τρώει» μία θέση από το δίδυμο Μανιάτη-Σάμαρη. Οι σκέψεις του Ισπανού για Πλατανιά και στο βάθος… Μαν. Γιουνάιτεντ.

Φαβορί ο Εντινγκά
Τρεις σερί συμμετοχές στην ενδεκάδα με καλές εμφανίσεις και αποκορύφωμα αυτή στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο μετρά ο Ντελβίν Εντινγκά. Ο Κονγκολέζος μέσος φαίνεται πως πλέον έχει κερδίσει για τα καλά την εμπιστοσύνη του Μίτσελ και παράλληλα προβάρει φαβορί για μία θέση στη μεσαία γραμμή, όχι μόνο για τα αμέσως επόμενα ματς στην Ελλάδα, αλλά και για τα μεγάλα παιχνίδια με τη Μαν. Γιουνάιτεντ. Όλα δείχνουν πως το «δίδυμο» Μανιάτη-Σάμαρη, που τα πήγε περίφημα στο πρώτο μισό της σεζόν, θα… σπάσει μέχρι νεωτέρας, με τον δεύτερο να είναι επικρατέστερος για να χάσει τη θέση του αφού εσχάτως δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Ο Μίτσελ, παράλληλα, προτίθεται να παγιώσει το δίδυμο στόπερ στα προσεχή παιχνίδια ώστε να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους εν όψει Μαν. Γιουνάιτεντ. Μανωλάς και Μαρκάνο φαίνεται πως θα αποτελέσουν τις δύο «κολώνες» στα μετόπισθεν, με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να μένει στον πάγκο ως πρώτη «ρεζέρβα» μέχρι να επανέλθει ο Δημήτρης Σιόβας.

Στο μεταξύ, Φουστέρ, Βαλντές και Χολέμπας δεν πρόκειται να παίξουν στο προσεχές παιχνίδι με τον Πλατανιά, αν και οι δύο πρώτοι χθες προπονήθηκαν κανονικά, καθώς προέρχονται από μυϊκούς τραυματισμούς και δεν υπάρχει λόγος να παρθεί ρίσκο εν όψει Μαν. Γιουνάιτεντ. Όσο για τον διεθνή αριστερό μπακ, υπάρχει ανησυχία γιατί οι μέρες περνούν, το πρώτο ματς με τους πρωταθλητές Αγγλίας πλησιάζει (25/2) και ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: