Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Πέτγουεϊ: «Σημαντικό προβάδισμα αν νικήσουμε τον ΠΑΟ»

Προβάδισμα για την κατάληψη της δεύτερης θέση στον Ε’ όμιλο του Top 16 θα αποκτήσει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ, σε περίπτωση νίκης κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Πέτγουεϊ: «Σημαντικό προβάδισμα αν νικήσουμε τον ΠΑΟ»
Η νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Εφές για την 6η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague ήρθε εύκολα και τώρα ακολουθεί ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ. Στο ματς αυτό αναφέρθηκε ο Μπρεντ Πέτγουεϊ εξηγώντας πως αν οι «ερυθρόλευκοι» πάρουν το θετικό αποτέλεσμα θα αποκτήσουν προβάδισμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στο γκρουπ.

«Το επόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ διαφορετικό παιχνίδι. Ένα ντέρμπι σε δύσκολο περιβάλλον για εμάς. Αν νικήσουμε, τότε θα έχουμε σημαντικό πλεονέκτημα για να καταλάβουμε τη δεύτερη θέση», είπε αρχικά ο Αμερικανός των Πρωταθλητών Ευρώπης και στη συνέχεια σχολίασε την επικράτηση κόντρα στην Εφές:

«Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καθοριστικό, η άμυνα μας έδωσε εύκολα καλάθια και μετά ήταν πολύ δύσκολο για τους αντιπάλους μας».

Όσο για το θεαματικό κάρφωμά του; «Μακάρι να μπορούσα να πηδήξω ακόμα πιο ψηλά! Ήταν πολύ καλή η πάσα του Σλούκα στο άλεϊ ουπ, έχουμε καλή χημεία πλέον, όσο πιο ψηλά πάει η μπάλα τόσο πιο ψηλά μπορώ να πηδάω!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: