Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Θα γίνει… αρένα!

Η αγριεμένη μετά τον αποκλεισμό το Κύπελλο Λεβερκούζεν και η φορμαρισμένη Σάλκε συγκρούονται στην «Μπάι Αρένα» στο ματς που ξεχωρίζει στην 21η αγωνιστική της Bundesliga.

Θα γίνει… αρένα
Ματς που μπορεί να κρίνει πολλά στη μάχη για την τετράδα και τη σειρά κατάταξης είναι αυτό που θα γίνει στην «Μπάι Αρένα» μεταξύ Λεβερκούζεν και Σάλκε για την 21η αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι μετά τις σημαντικές νίκες με Στουτγκάρδη και Γκλάντμπαχ για το πρωτάθλημα προσγειώθηκαν ανώμαλα γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στην έδρα τους από την Καϊζερσλάουτερν της δεύτερης κατηγορίας για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Κρούζε και Ντερντιγιόκ θα λείψουν από την ομάδα του Σάμι Χίπια. Η Σάλκε, που μετρά τρεις σερί νίκες στο δεύτερο γύρο και δείχνει σε καλή κατάσταση, έχει να αντιμετωπίσει τις απουσίες των Χέβεντες, Αόγκο, Ουτσίντα και Χέγκερ. Κεντρικό πρόσωπο του αγώνα θα είναι ο Σίντνεϊ Σαμ, που το καλοκαίρι μετακομίζει από τη Λεβερκούζεν στους «βασιλικούς μπλε».

Η πρωτοπόρος Μπάγερν φιλοξενεί τη Φράιμπουργκ, μία από τις δύο ομάδες που ΔΕΝ νίκησε στον πρώτο γύρο (1-1). Ο τραυματίας Ριμπερί και ο τιμωρημένος Μάντζουκιτς προστέθηκαν στην ήδη γνωστή απουσία του Μπαντστούμπερ.

Η τρίτη του πίνακα Ντόρτμουντ δείχνει να βρίσκει ξανά τον εαυτό της μετρώντας δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, παρότι τα αγωνιστικά προβλήματα παραμένουν: εκτός πλάνων του Γιούργκεν Κλοπ στο παιχνίδι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στη Βεστφαλία θα είναι οι Χούμελς, Σούμποτιτς, Γκουντογκάν, Μπλαστσικόφσκι και Ρόις.

Αναλυτικά η 21η αγωνιστική:

Παρασκευή 14/2
Μάιντς – Ανόβερο (21.30)

Σάββατο 15/2 (16.30)
Ντόρτμουντ– Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Μπάγερν Μονάχου – Φράιμπουργκ
Βέρντερ Βρέμης – Γκλάντμπαχ
Χόφενχαϊμ – Στουτγκάρδη
Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ – Αμβούργο
Λεβερκούζεν – Σάλκε (19.30)

Κυριακή 16/2
Άουγκσμπουργκ – Νυρεμβέργη (16.30)
Χέρτα Βερολίνου – Βόλφσμπουργκ (18.30)

Η επόμενη αγωνιστική (22η):

Παρασκευή 21/2
Σάλκε – Μάιντς (21.30)

Σάββατο 22/2 (16.30)
Γκλάντμπαχ – Χόφενχαϊμ
Στουτγκάρδη – Χέρτα
Νυρεμβέργη – Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ
Φράιμπουργκ – Άουγκσμπουργκ
Αμβούργο – Ντόρτμουντ
Βόλφσμπουργκ – Λεβερκούζεν (19.30)

Κυριακή 23/2
Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Βέρντερ Βρέμης (16.30)Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: