Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Μπάλλας: «Δεν ήταν πέναλτι»

Σίγουρος πως δεν έκανε κάτι παράτυπο στη φάση που καταλογίστηκε σε βάρος του Ατρομήτου πέναλτι στον αγώνα με τον Ολυμπιακό δήλωσε στη SportDay ο Παναγιώτης Μπάλλας. Επαφή Σπανού με Σαρρή για παράπονα.

Μπάλλας: «Δεν ήταν πέναλτι»
Θέση για τη φάση που συζητήθηκε πολύ πήρε ο πρωταγωνιστής της. Ο Παναγιώτης Μπάλλας στον επαναληπτικό προημιτελικό Κυπέλλου του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό πέρασε στο 51’ αντί του τραυματία Τάσου Καραμάνου και τέσσερα λεπτά μετά καταλογίστηκε σε βάρος του πέναλτι για χέρι. Από αυτό προήλθε το 1-1 και η πρόκριση των «ερυθρόλευκων», με τον 21χρονο μέσο να αποχωρεί από το γήπεδο με λυγμούς.

Ο ίδιος μιλώντας στη SportDay κατέστησε σαφές πως δεν έκλαιγε από… τύψεις, αλλά επειδή ένιωθε απογοητευμένος και ταυτόχρονα αδικημένος από την απόφαση του Σταύρου Μάνταλου να δείξει την άσπρη βούλα.

«Δεν έκανα πέναλτι. Η μπάλα βρήκε στο σώμα μου κι όχι στο χέρι μου. Δεν έχει υπάρξει τίποτα στη φάση», τόνισε, ενώ ανάλογα λόγια έλεγε και στους συμπαίκτες του στη χθεσινή προπόνηση.

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, είχε χθες τηλεφωνική επαφή με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, εκφράζοντάς του παράπονα για τα σφυρίγματα που έχει τον τελευταίο καιρό η ομάδα του.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: