Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Σα Πίντο: «Η ψυχολογία μας είναι φανταστική»

Στα ύψη βρίσκεται η ψυχολογία των παικτών του ΟΦΗ, μετά την νίκη – πρόκριση επί του Πανιωνίου σύμφωνα με τον Σα Πίντο. Συγχαρητήρια στους παίκτες του έδωσε ο Πορτογάλος.

Σα Πίντο: «Η ψυχολογία μας είναι φανταστική»
Στην καλύτερη ψυχολογικά κατάσταση βρίσκεται ο ΟΦΗ σύμφωνα με τον Σα Πίντο, μετά και την δεύτερη νίκη - πρόκριση επί του Πανιωνίου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για την κούραση την οποία έχουν οι παίκτες του από τα συνεχόμενα ματς - η οποία δεν επηρέασε την απόδοση της ομάδας -, ενώ στο τέλος δεν παρέλειψε να τους δώσει συγχαρητήρια.

Αναλυτικά:

«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με καρδιά. Ο Πανιώνιος προσπάθησε με διαφορετικούς τρόπους να μας απειλήσει. Γνωρίζαμε ότι έχει αρκετούς νεαρούς παίκτες με ταλέντο, γι’ αυτό κλείσαμε τους χώρους προς την περιοχή. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί στην άμυνα, όχι στην επίθεση, είχαμε όμως την ευκαιρία με το δοκάρι του Περογαμβράκη.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά και στα πρώτα 15 λεπτά είχαμε παθητικό ρόλο. Με την είσοδο του Ντουντού μπορέσαμε να κρατήσουμε περισσότερο τη μπάλα. Μετά το γκολ του Μακρή το ματς τελείωσε.

Ο Πανιώνιος συνέχισε όμως να πιστεύει στην πρόκριση γι’ αυτό θέλω να του δώσω συγχαρητήρια. Μετά το 1-1 ήταν φυσικό να υπάρξουν περισσότεροι χώροι, και φτάσαμε σε ένα δεύτερο γκολ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πρόκριση, αλλά και στον Πανιώνιο για την προσπάθεια που έκανε
».

Για τον προσεχή αγώνα με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο:

«Θα ήθελα να είχαμε 4 – 5 μέρες για να ξεκουραστούμε. Η δουλειά μου τώρα εστιάζεται στη φυσική κατάσταση των παικτών γιατί η ψυχολογία τους είναι φανταστική»

Δεν υπάρχουν σχόλια: