Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Η επιστροφή του δακρυσμένου «αυτοκράτορα» (video)

Μετά από περίπου διετή απουσία από τα γήπεδα, ο Αντριάνο επέστρεψε στη δράση στη νίκη της Ατλέτικο Παραναένσε επί της Δε Στρόνγκεστ με 1-0 για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Συγκινημένος ο 32χρονος φορ.

Η επιστροφή του δακρυσμένου «αυτοκράτορα» (video)
Με αρκετά παραπανίσια κιλά, «βαρύς» στις κινήσεις του, αλλά με το σύνηθες πλατύ χαμόγελο, απόρροια του ότι κάνει και πάλι αυτό που αγαπά, ο Αντριάνο επέστρεψε στη δράση μετά από δύο χρόνια αποχής.

Ο Βραζιλιάνος φορ, που έκανε μεγάλη καριέρα σε Ίντερ, Πάρμα και Ρόμα μεταξύ άλλων, έπαιξε για οκτώ λεπτά σαν αλλαγή στη νίκη της Ατλέτικο Παραναένσε επί της Δε Στρόνγκεστ με 1-0 για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Αμέσως μετά το ματς δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, καθώς λίγο έλλειψε η κατάθλιψη και η αγάπη του για το αλκοόλ και άλλες καταχρήσεις λίγο έλειψε να τον οδηγήσει στην καταστροφή.

«Δεν είναι μία επιστροφή στην κορυφή, αλλά ένα μικρό come back. Αυτό δείχνει σε όλο τον κόσμο πως αν το επιθυμούν, μπορούν να πετύχουν τους στόχους τους. Σήμερα έκανα το πρώτο βήμα, αλλά έχω πολύ δρόμο μπροστά μου. Ελπίζω σύντομα να βρεθώ στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης, γιατί ακόμη δεν είμαι καλά. Είμαι πολύ συγκινημένος και μόνο που μπορώ μετά από δύο χρόνια να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο και να αγωνίζομαι σε μια ομάδα σαν αυτή», δήλωσε ο άλλοτε αποκαλούμενος και «αυτοκράτορας», που σε τρεις μέρες κλείνει τα 32.


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: